Έξω από το Υπουργείο Παιδείας οι Φοιτητές ΤΗΜΟ του ΤΕΙ Ληξουρίου (Βίντεο+Εικόνες)

spot_img

Σήμερα Τετάρτη 04/12/2019 γύρω στις 10:15 το πρωί στείλαμε εκπρόσωπό μας έξω από το Υπουργείο Παιδείας στο Μαρούσι. Δεν είχε φτάσει κανένας ακόμη.

Αρχίσαμε να ανησυχούμε για το αν ακυρώθηκε, καθώς ο καιρός δεν είναι σύμμαχος των φοιτητών του Τμήματος Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων του πρώην ΤΕΙ Ληξουρίου. Δυνατή βροχή, αέρας και πολύ κρύο! Σχεδόν δεν βλέπεις!

Το αίτημά τους είναι η επανίδρυση του Τμήματός τους!

Φυσικά να σημειώσουμε ότι στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ο Δήμαρχος Ληξουρίου ανέφερε ως ώρα συνάντησης στις 10:00, ενώ οι φοιτητές στην ανακοίνωσή τους στις 11:00. Κάπου μπερδευτήκαμε.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Φωτογραφίες γύρω στις 10:30 το πρωί:

Γύρω στις 10:45 έφτασε το λεωφορείο από Ληξούρι, που τους μετέφερε. Είδαμε φοιτητές με πανό με μπουφάν και κουκούλες, καθώς οι καιρικές συνθήκες είναι ιδιαίτερα άσχημες. Η βροχή και ο αέρας μέχρι και τώρα δεν έχουν σταματήσει. Το κρύο παραμένει τσουχτερό!

Πιστεύουμε ότι είναι περίπου 30 άτομα, που περιμένουν την Υπουργό, κα. Κεραμέως. Ανάμεσά τους είδαμε τον Δήμαρχο Ληξουρίου, κ. Γιώργο Κατσιβέλη, τον Βουλευτή Κεφαλονιάς & Ιθάκης, κ. Παναγή Καππάτο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο, κ. Σπύρο Γαλιατσάτο, και τον Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Ληξουρίου, κ. Διονύση Αραβαντικό, ο οποίος συνομιλούσε με τους αστυνομικούς.

Μέχρι αυτή τη στιγμή (11:30) δεν τους έχει δεχτεί η Υπουργός και ούτε έχουν ανοίξει την πύλη.

Ελπίζουμε να τους δεχτεί άμεσα, μιας και είναι κρίμα να περιμένουν με τέτοιο καιρό.

Ανανεωμένο: ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ο Υφυπουργός στις 12:00 !!! Περισσότερα εδώ: Τι συζήτησαν Κατσιβέλης, Αραβαντινός & Βουλευτής Κεφαλονιάς στο Υπουργείο Παιδείας για το ΤΗΜΟ Ληξουρίου (Εικόνες)
Διαβάστε την κριτική του Kefalonia Life μετά την απόφαση της Συγκλήτου του Ιόνιου Πανεπιστημίου για μη ίδρυση του Τμήματος Εθνομουσικολογίας στις 04/12/2019

Παρακάτω έχουμε αναδημοσιεύσει και φωτογραφίες και βίντεο από το προσωπικό προφίλ της κα. Σκουμπούρη, Αντιπροέδρου των φοιτητών του ΤΗΜΟ:

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img