Προτάσεις Πασχαλινής Λαμπάδας για τη Νονά & το Νονό της Τεχνολογίας από τη MySystemLand στο Αργοστόλι

spot_img

Πασχαλινή Λαμπάδα σε όλα τα προϊόντα από το κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι για τη Νονά & το Νονό της Τεχνολογίας! Συνδυάστε μία από τις πασχαλινές λαμπάδες (6 αποχρώσεις) του καταστήματος με οποιοδήποτε προϊόν της αρεσκείας σας…

Σας προτείνουμε μερικές πρωτότυπες ιδέες για τη φετινή λαμπάδα, που σίγουρα θα λατρέψει το βαφτιστήρι σας.

1) Λαμπάδα Maxlife Remote-controlled Car MXRC-200

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο RC της εταιρίας MaXlife είναι πανέμορφο, ταχύτατο και ευέλικτο σε όλες τις επιφάνειες. Οι ρόδες του κάνουν τρελά κόλπα!!! Μπορεί με τη χρήση τηλεχειριστηρίου να φτάσει έως και 50 μέτρα μακριά σας. Είναι για όλες τις ηλικίες και θα το λατρέψουν όλοι, ακόμα και εσείς! Μπορείτε να δείτε και το επόμενο βίντεο για να καταλάβετε πόσο τέλειο είναι…

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

2) Λαμπάδα Φωτιστικό NEON LED σε διάφορα σχέδια

Υπάρχουν πολλά στυλ και σχέδια για τα συγκεκριμένα φωτιστικά τοίχου με NEON φωτισμό. Ανάλογα με το στυλ αυτού που θέλετε να το δωρίσετε. Εμείς επιλέξαμε συγκεκριμένα σχέδια να σας δείξουμε, καθώς τα λατρέψαμε για την πρωτοτυπία τους και τα είδαμε φυσικά και από κοντά!!! Είναι μοντέρνα και θα τα αγαπήσουν όλοι! Λειτουργούν με μπαταρίες ή απευθείας στο ρεύμα ανάλογα τη χρήση… Δεν είναι μινιατούρες, αλλά μεγάλα σε μέγεθος.

3) Λαμπάδα Projector “Αστροναύτης” που δείχνει το διάστημα με κίνηση

Τι να πρωτοπούμε για αυτό το όμορφο φωτιστικό – gadget!!!! Το είδαμε και από την πρώτη στιγμή το θέλαμε στο δωμάτιό μας ή το σαλόνι μας. Ταιριάζει κιόλας με το ΝΕΟΝ φωτιστικό Πύραυλο ακριβώς πιο πάνω…

Το Astronaut Star Projector Lamp είναι ένας προβολέας αστεριών που έχει σχεδιαστεί σαν αστροναύτης και λειτουργεί με τη βοήθεια ενός LED φωτισμού. Μπορεί να δημιουργήσει έναν όμορφο ατμοσφαιρικό φωτισμό στον τοίχο ή την οροφή, δημιουργώντας ένα μαγικό εφέ με αστέρια στο δωμάτιο.

Ο προβολέας αστεριών διαθέτει διάφορες ρυθμίσεις φωτισμού και χρωμάτων, που μπορείτε να προσαρμόσετε στις προτιμήσεις σας. Επιπλέον, διαθέτει λειτουργία περιστροφής, που επιτρέπει στα αστέρια να κινούνται στον τοίχο ή την οροφή, δημιουργώντας ένα ακόμη πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

Επιπλέον, ο προβολέας αστεριών διαθέτει δύο λειτουργίες χρονοδιακόπτη, που επιτρέπουν να ρυθμιστεί ο χρόνος λειτουργίας σε 15 ή 30 λεπτά. Αυτό είναι ιδανικό για χρήση ως φως ύπνου ή ως φως ασφαλείας, καθώς μπορεί να απενεργοποιηθεί αυτόματα όταν περάσει ο χρόνος.

4) Λαμπάδα Καραόκε (φορητό ηχείο με μικρόφωνο) με RGB φωτισμό

Τα φορητά ηχεία που προτείνουμε έχουν και συνδεσιμότητα Bluetooth V5.0 και είναι στα 10W. Έχουν δυνατότητα για χρήση FM, USB & AUX θύρα, TWS και SD Card, και περιέχουν και το μικρόφωνο.

Μουσική δημιουργικότητα με πολύ ισχυρό ασύρματο ηχείο, το οποίο μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε εξωτερική πηγή ήχου από τις θύρες 3.5mm ή USB ή ακόμα και με κάποια κάρτα μνήμης και φυσικά με Bluetooth. Επιπλέον, διαθέτει υποδόχη για ενσύρματο μικρόφωνο και πλήκτρο ενεργοποιήσης πολύχρωμου φωτισμόυ για να απογειώσει την διασκέδαση! Η διάρκεια λειτουργίας του μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 3 ώρες.

Κάποια είναι σαν βαρελάκι ή σαν βαλιτσούλα με ρόδες για εύκολη μετακίνηση. Προτείνουμε τα συγκεκριμένα στυλ που φαίνονται στις φωτογραφίες για την πρωτοτυπία τους και τα RGB χρώματά τους. Είναι για την οικογένεια, το παιδί, την αθλητική ομάδα, τις εκδρομές, τα πάρτυ ή τα χόμπυ!


5) Λαμπάδα Gaming Ακουστικά με μικρόφωνο σε ειδικά σχέδια και χρώματα (των εταιριών RAZER, JBL, Zeroground και λοιπά)

Ποιος gamerάς δεν λατρεύει και δεν χρειάζεται συνεχώς τα αγαπημένα του αξεσουάρ gaming για την κονσόλα ή το PC του;;; Τα ακουστικά είναι MUST για τα αγαπημένα του παιχνίδια. Θέλει να είναι άνετα, μοντέρνα, ντιζαϊνάτα και με τη μέγιστη φυσικά απόδοση του ήχου. Εμείς σας προτείνουμε αυτά που έχουν τρελή ζήτηση, όπως τα παραπάνω ολοκαίνουρια ακουστικά της RAZER, που κυκλοφορούν σε 3 χρώματα, καθώς και τα πανέμορφα ακουστικά της JBL.

Εντύπωση μας έκαναν επίσης και τα παρακάτω ακουστικά της Muvit, που χρωματικά μοιάζουν με την φορητή κονσόλα Switch, αλλά κάνουν για όλες τις gaming κονσόλες και συσκευές. Θα τα βρείτε μάλιστα σε άλλες 2 αποχρώσεις!!!

Φυσικά δεν είναι μόνο τα παραπάνω. Θα βρείτε πολλά περισσότερα σε διάφορα στυλ και σχέδια για κάθε γούστο και πορτοφόλι φυσικά.

6) Λαμπάδα Ακουστικά με “αυτιά γάτας” (cat ear) ασύρματα ή ενσύρματα και με φωτισμό ή μη

Λατρεμένα και αυτά τα ακουστικά από τους μικρούς μας κυρίως φίλους, αγόρια και κορίτσια, αλλά και τα λίγο νεαρότερα. Φυσικά κάνουν πωλήσεις και σε 25χρονα. Είναι η νέα μόδα είτε ασύρματα είτε με καλώδιο, με φωτισμό ή μη, ενώ μάλιστα η εταιρία RAZER πωλεί ξεχωριστά τα αυτάκια για τα δικά της ακουστικά, τα οποία και αυτά μπορείτε να βρείτε, αλλά έχει και κάποια σαν τα παραπάνω. Λογικά τα αγαπήσατε ήδη!!! Πριν αγοραστούν ως δώρο, φροντίστε να γνωρίζετε προηγουμένως αν θα τα φορέσει ο αγαπημένος σας…

7) Λαμπάδα Κάμερα για παιδιά (σε 2 χρώματα)

Η κάμερα είναι μια έγχρωμη συσκευή που επιτρέπει στο παιδί να τραβάει εύκολα φωτογραφίες. Είναι αφιερωμένο σε παιδιά που θέλουν να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους. Επίσης, μπορεί να παίξουν και 5 παιχνίδια που είναι αποθηκευμένα ήδη στη συσκευή. Η συσκευασία περιέχει και λουράκι για να το φοράει πάνω του. Θα χρειαστεί για την αποθήκευση των εικόνων μία καρτούλα SD 16GB. Θα τις βρείτε σε δύο τέλεια χρώματα!

8) Λαμπάδα με Smartwatch ή Smart Band για μικρούς και μεγάλους

Smartwatches ή αλλιώς έξυπνα ψηφιακά ρολόγια θα βρείτε σε διάφορα χρώματα, στυλ και λειτουργίες. Μάλιστα για τους μικρούς μας φίλους υπάρχουν smartwatches με είσοδο για SIM κάρτα με την ακριβή θέση του παιδιού στο χάρτη με εφαρμογή του γονέα. Τα παιδικά ρολόγια έχουν παιχνίδια και κάμερα και αν προστεθεί και μία κάρτα SIM μπορούν τα παιδιά να καλέσουν τους γονείς τους.

Είναι ένα χρήσιμο και κομψό δώρο, που το αγαπημένο σας βαφτιστήρι θα φοράει καθημερινά.

Πωλείται στο κατάστημα και η κάρτα SIM (όποιας κινητής εταιρίας θέλετε), αν το επιθυμείτε. Επίσης, μπορείτε να βρείτε λουράκια και φορτιστές για τα επώνυμα smartwatches σας.

Πολύ έξυπνο είναι και το ρολόι-κατοικίδιο, το οποίο μπορεί να φορέσει κανείς στο χέρι ή με ειδικό σχοινί να το κρεμάσει στο λαιμό του και να το φροντίζει.

9) Λαμπάδα Gaming Combo Σετ

Λατρέψαμε την ιδέα μίας λαμπάδας με τη μορφή αυτή, δηλαδή κάποιου gaming σετ κυρίως για υπολογιστή με εντυπωσιακό ποντίκι ή/και πληκτρολόγιο με φωτισμό και mousepad ή ακόμα και μαζί με ακουστικά με μικρόφωνο σε πολύ προσιτές τιμές. Μάλιστα οι συσκευασίες τους είναι φοβερές και τρελαθήκαμε βλέποντας τις υπέροχες κούτες τους με το χερούλι!!! Σίγουρα θα ξετρελαθούν μικροί και μεγάλοι και εσείς θα έχετε κάνει τέλεια επιλογή ανάμεσα σε μεγάλη γκάμα επιλογών για όλους!

10) Λαμπάδα Smart Ασύρματο Μικρόφωνο Καραόκε

Θα το βρείτε σε ροζ χρυσό και μπλε σκούρο και αφήσει τον αγαπημένο σας άφωνο.

Είναι ένα ασύρματο μικρόφωνο με ενσωματωμένο ηχείο που ταυτόχρονα ενισχύει τη φωνή με το πάτημα ενός κουμπιού. Συνδέεται ασύρματα μέσω Bluetooth με το κινητό τηλέφωνο, τον υπολογιστή, το tablet και παίζει την μουσική που έχει αποθηκευμένη από το δυνατό του ηχείο. Μπορεί να πάρει και μία SD κάρτα ή ένα USB flash και δουλέψει άνετα και αυτόνομα. Ταυτόχρονα μπορεί κάποιος να τραγουδάει.

11. Λαμπάδα Gaming Χαλάκι (Floor Mat) για την Gaming Καρέκλα του gamerά σας!

Ένα υπέροχο δώρο για να διακοσμηθεί το δωμάτιο με ένα από τα παραπάνω χαλάκι σε κυκλικό σχήμα 120cm για καρέκλες gaming. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν προστασία για το γυαλιστερό ξύλινο πάτωμα από τους τροχούς της καρέκλας.

Το πάνω μέρος του χαλιού είναι κατασκευασμένο από ύφασμα και το κάτω μέρος έχει μικρές λαστιχένιες κουκίδες, κατά της ολίσθησης. Θα το βρείτε σε 3 υπέροχα χρώματα και σχέδια.

12) Λαμπάδα Tablet παιδικό με θήκη και τζαμάκι

Ένα καλό tablet αξίζει το όποιο κόστος. Είναι ό,τι πιο χρήσιμο για τη δουλειά, το σπίτι, στο σχολείο και τα παιχνίδια. Φυσικά ανεβαίνετε εδώ σε κόστος αν είναι για δωράκι, αλλά εμείς προτείνουμε ένα πανέμορφο tablet που είδαμε από κοντά σε μπλε χρώμα. Πανέμορφο και με όλα όσα χρειάζεται για να έχετε στα χέρια σας ένα δυνατό tablet για κάθε χρήση, με οθόνη αφής 8′ ή 10.1′, ισχυρό επεξεργαστή και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο.

13) Λαμπάδα Earbuds / Earphones σε άπειρα χρώματα, στυλ και μάρκες

Αγαπημένα ασύρματα ακουστικά ειδικά τα τελευταία 3 χρόνια με ολοένα και αυξανόμενο το ενδιαφέρον των πελατών κάθε ηλικίας. Πέρα του ότι δεν φαίνονται εύκολα και γενικότερα δεν μας ενοχλούν, έχουν τρομερή αυτονομία λόγω της θήκης – φορτιστή τους που τα φορτίζει όσο είναι στη θήκη. Λειτουρούν με όποια συσκευή υποστηρίζει σύνδεση μέσω Bluetooth… ακόμα και με Smart TV με τη λειτουργία αυτή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο το ένα από τα δύο ακουστικά, ενώ το μόνο αρνητικό τους είναι ότι εύκολα μπορούν να χαθούν, αν μας πέσουν κατά λάθος… πχ κατά το τρέξιμο. Αυτό φυσικά λύνεται με τα ειδικά κορδόνια που μπορείτε να προμηθευτείτε.

14) Λαμπάδα Gaming Τιμονιέρα για παιχνίδια αγώνων

Ποιος gamerάς δεν θα ήθελε αυτό το τέλειο δώρο; Μία μεγάλη τιμονιέρα για να αισθάνεται σαν να είναι όντως μέσα στο παιχνίδι ως οδηγός αυτοκινήτου ταχυτήτων, ένας μαχητής!!! Για το PC και το Playstation. Αν επιλέξετε αυτό το δώρο, καλύτερα να γνωρίζεται ακριβώς σε ποια κονσόλα θέλετε να χρησιμοποιηθεί, αλλιώς θα υπάρχει θέμα ασυμβατότητας.

Επισκεφθείτε το κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι, στη Βασιλείου Βανδώρου 13, στενό Λιθόστρωτου πριν την Πλατεία Καμπάνας, και θα βρείτε και πολλά άλλα είδη & gadgets για να συνδυάσετε με τις πασχαλινές μας λαμπάδες.

Μπορεί να γίνει αποστολή του προϊόντος της επιλογή σας με τη λαμπάδα απευθείας σε εσάς ή στο βαφτιστήρι σας!

Facebook: MySystemLand

Site: https://www.mysystemland.com/

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img