Συναντήσεις Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με εκπροσώπους Εμπορικών Συλλόγων Κέρκυρας – Συνεργασία για την αντιμετώπιση της κρίσης

spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναντήσεις Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

με εκπροσώπους των Εμπορικών Συλλόγων Κέρκυρας

Συνεργασία για την αντιμετώπισης της κρίσης

Εποικοδομητική συνάντηση είχε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κέρκυρας κ. Γιάννη Αλλέργη, τον Αντιπρόεδρο κ. Χρήστο Λαβράνο και τον Πρόεδρο της Ιονίου Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας κ. Κωνσταντίνο Μουζακίτη.

Θέματα συζήτησης ήταν οι επιπτώσεις της κρίσης του κορονοϊού στον εμπόριο όλων των κλάδων και οι άμεσες ενέργειες για την τόνωση της αγοράς από την πλευρά της Περιφέρειας Ιόνιων Νήσων.

Η Περιφερειάρχης ενημέρωσε για την βούληση της Περιφέρειας να προσαρμόσει το πρόγραμμα της άμεσης χρηματοδότησης (ΕΣΠΑ Ιόνιων Νήσων) για στις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον Covid-19, στις ανάγκες των μικρότερων επιχειρήσεων, τις προτάσεις των παραγωγικών φορέων και στο πλαίσιο της ένταξης όσο το δυνατό περισσότερων επιχειρήσεων αριθμητικά και κατά ΚΑΔ.

Οι εκπρόσωποι των εμπορικών συλλόγων ζήτησαν επίσης από την Περιφερειάρχη να μεταφέρει στην κυβέρνηση το αίτημα του εμπορικού κόσμου για ελεγχόμενο άνοιγμα των καταστημάτων  τις ημέρες των εορτών.

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται