Επιμελητήριο: Θεματικό εργαστήριο για «Χρηματοδοτικά εργαλεία για τη νησιωτική επιχειρηματικότητα»

spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεματικό  εργαστήριο με αντικείμενο «Χρηματοδοτικά εργαλεία για τη νησιωτική επιχειρηματικότητα ΕΣΠΑ 2021-2027» πραγματοποιήθηκε την  Πέμπτη 31/10/2019 στο Υπουργείο Ναυτιλίας παρουσία εκπροσώπων του Υπουργείου και των νησιωτικών επιμελητηρίων της χώρας.

Παρόντες εκ μέρους του Υπουργείου ήταν η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κα Χριστιάνα Καλογήρου, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Ειδικός Σύμβουλος του Υπουργού κ. Εμμανουήλ Κουτουλάκης και η Προϊσταμένη της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ ΥΝΑΝΠ κα Αθηνά Φωκά, ενώ το Επιμελητήριο μας εκπροσωπήθηκε από τον Οικονομικό Επόπτη κ. Γεώργιο Λασκαράτο και από τον υπεύθυνο προγραμμάτων κ. Αλέξανδρο Ζαχαράτο.

Το Υπουργείο ζήτησε από τα Επιμελητήρια να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να συνεργαστούν προκειμένου να στοιχειοθετηθεί μια ολοκληρωμένη θαλάσσια πολιτική για τις νησιωτικές επιχειρήσεις εν όψει και της – σε εξέλιξη – διαπραγμάτευσης για τη νέα προγραμματική περίοδο 2021-2027. Οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για αυτή την πρωτοβουλία του Υπουργείου, δεσμεύτηκαν για την παροχή κάθε ζητούμενης βοήθειας, κατέθεσαν   προτάσεις και συμφώνησαν για την αναγκαιότητα να ληφθούν υπόψη οι ανάγκες και οι ιδιαιτερότητες κάθε νησιού ξεχωριστά.   

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Από το Γραφείο Τύπου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img