Συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Ιονίων Νήσων από το ΓΕΛ Πάστρας

spot_img

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια στην ομάδα πετοσφαίρισης αγοριών του σχολείου μας – ΓΕΛ Πάστρας – που στα πλαίσια των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων 2023-2024 ανακηρύχθηκε Πρωταθλήτρια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και προκρίθηκε στην Γ΄ φάση αντιμετωπίζοντας με σθένος το 3ο ΓΕΛ Σπάρτης. Πολλά συγχαρητήρια επίσης στον γυμναστή του σχολείου μας, κ. Τσιμάρα Γεράσιμο, που οδήγησε την ομάδα σε αυτή τη διάκριση.

Μια τέτοια επιτυχία, σε αυτό το επίπεδο σχολικών αγώνων, πραγματοποιείται για πρώτη φορά από το σχολείο μας γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους ιδίως γνωρίζοντας τις αντίξοές συνθήκες προετοιμασίας. Βλέποντας τον αγώνα που κάνουν τα παιδιά μας, με ανύπαρκτες αθλητικές εγκαταστάσεις, γίνεται ακόμα πιο έντονη η απαίτηση κατασκευής οργανωμένων αθλητικών χώρων στην περιοχή μας όταν υπάρχει αυτό το αθλητικό υλικό που δεν μπορεί να αναδειχθεί όπως θα έπρεπε.

Παροτρύνουμε τους μαθητές να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο και ευόδωση των προσπαθειών τους σε κάθε επίπεδο.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Λυκείου Πάστρας

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img