Κρυφοί φωτισμοί στο σπίτι…

spot_img

Φτιάχνοντας το σπίτι των ονείρων μας προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να είναι καλαίσθητο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Κλείνοντας απέξω από την πόρτα τις απαρχαιωμένες τεχνικές και τις αυστηρές γραμμές, προσπαθούμε να σκεφτούμε τεχνικές που θα δώσουν κάτι διαφορετικό κι όμορφο στον χώρο μας.

Μια από τις πολλές επιλογές είναι η κατασκευή ψευδοροφών και φυσικά η ύπαρξη κρυφού φωτισμού μέσα σε αυτές. Αν θέλετε να καλύψετε κάποια ατέλεια, αν επιθυμείτε να ανανεώσετε τον χώρο σας, να δώσετε την αίσθηση του μεγαλείου μέσα από μια μικρή λεπτομέρεια, να εντυπωσιάσετε με το πόσο διαφορετικός θα δείχνει ο χώρος, επιλέξτε να κάνετε κάτι που θα αλλάξει εντελώς τα δεδομένα. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την ψευδοροφή είναι πολύ συγκεκριμένης αντοχής, μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο, απορροφούν τον ήχο και καλύπτουν στο 100% τις ανάγκες του κάθε σπιτιού. Οι κρυφοί φωτισμοί στο σπίτι, δίνουν μια ζεστασιά στον χώρο, που την έχει ανάγκη ο κάθε ένοικος, καθώς στο σπίτι επιλέγει να ξεκουράζεται και να χαλαρώνει από μια κουραστική μέρα.

Η καλαισθησία και η λειτουργικότητα είναι δύο βασικά χαρακτηριστικά για ένα καλοφτιαγμένο σπίτι και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι επαγγελματίες (δείτε Homeville) του είδους ξέρουν να καλύπτουν καλά και τις δύο ανάγκες των πελατών. Επιλέγοντας να τοποθετήσετε κρυφό φωτισμό σε κάποιον από τους χώρους του σπιτιού, επιλέγετε αυτόματα μια αρχιτεκτονική πανδαισία που αλλάζει τα δεδομένα του μέρους στο οποίο περνάμε αρκετές ώρες της ημέρας ιδίως τα Σαββατοκύριακα. Η κατασκευή μιας οροφής μέσα στην οποία θα τοποθετηθεί κρυφός φωτισμός, είναι πολύ λεπτή δουλειά και χρειάζεται εμπειρία και προσοχή στην λεπτομέρεια.

Τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη καθώς κάνουμε λόγο για μια κατασκευή που θα βρίσκεται πάνω στην οροφή του σπιτιού, οπότε και θα πρέπει να είναι στέρεη και καλοφτιαγμένη. Συνήθως, οι έμπειροι κατασκευαστές φροντίζουν ώστε και η παραμικρή λεπτομέρεια να αποτελεί κομμάτι ενός παζλ καλαισθησίας και αρχιτεκτονικής δημιουργίας, που ταυτόχρονα καλύπτει όλους τους όρους της ασφάλειας για τις οικίες.

Δοκιμάστε να φτιάξετε σε ορισμένα σημεία του σπιτιού σας κρυφούς φωτισμούς και θα δείτε πως το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται