Μια ανακαίνιση σπιτιού φέρνει επιπλέον δουλειές – Κριτική για φωτιστικά οροφής & κρεμαστά φωτιστικά

spot_img

Κριτική για φωτιστικά οροφής και κρεμαστά φωτιστικά

Μια ανακαίνιση σπιτιού φέρνει μερικές επιπλέον δουλειές που δεν ήταν από την αρχή υπολογισμένες αλλά τελικά είναι απαραίτητες, ώστε να ολοκληρωθεί η διακόσμηση του σπιτιού.

Χρειαζόμουν διάφορα φωτιστικά για όλα τα δωμάτια, έτσι μόνο στη Luminus Lighting θα μπορούσα να βρω όλες τις λύσεις που ήταν αναγκαίες. Πλήρως ενημερωμένες συλλογές σε όλες τις κατηγορίες φωτιστικών για όλα τα δωμάτια και για όλα τα είδη προτιμήσεων.

Βρήκα φωτιστικά οροφής κορυφαίας αισθητικής  με εξαιρετικά υλικά από κορυφαίους οίκους κατασκευής φωτιστικών σε πολύ οικονομικές τιμές. Για το σαλόνι μου επέλεξα ένα τρίφωτο κλασσικό φωτιστικό από γυαλί και κρύσταλλα με ιριδίζουσες αποχρώσεις που όταν πέφτει το φως επάνω τους , κάνουν ιδιαίτερους σχηματισμούς στους τοίχους μου. Από τη συλλογή με τα φωτιστικά οροφής επέλεξα πολύφωτες ράγες που κουμπώνουν στο ταβάνι και τα σποτάκια χαρίζουν άπλετο φως στο χώρο, ό,τι πρέπει για το δυναμικό ξεκίνημα μιας μέρας.  Στη Luminus Lighting γνωρίζουν πολύ καλά τη δουλειά τους, αφού διαθέτουν εξαιρετικά πρωτότυπες συλλογές  που φροντίζουν να τις εμπλουτίζουν συνεχώς με νέα είδη φωτισμού απόλυτα συνυφασμένα με την ποιότητα και το σύγχρονο ντιζάιν. Έτσι και τα φωτιστικά που επέλεξα για το σαλόνι και το χωλ μου, όπου και να έψαξα στο διαδίκτυο πουθενά δεν βρήκα τέτοια σχέδια και υλικά υπεροχής.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Για το μπάνιο διαθέτουν υπέροχες μονόφωτες ή δίφωτες πλαφονιέρες από γυαλί εξαιρετική ποιότητας και εργονομικά σχεδιασμένες, ώστε να διαχέεται αρμονικά το φως στο χώρο. Το μπάνιο είναι ένα ιδιαίτερο δωμάτιο του σπιτιού που χρειάζεται να έχει μια αρμονική ατμόσφαιρα για να πληροί το ρόλο του.

Για το υπνοδωμάτιο και για το χώρο της κουζίνας επέλεξα κρεμαστά φωτιστικά που η διάρκεια και ο χρόνος έχουν αφήσει ανεπηρέαστη την αξία τους. Οι διαφορές κατασκευής μέσα στα χρόνια είναι εμφανείς, καταρχάς χρησιμοποιούνται πολλά πλέον υλικά για την κατασκευή τους , δεν έχει πλέον το μονοπώλιο μόνο το γυαλί, όπως γινόταν παλιότερα. Υλικά από τσιμέντο ή γύψο, υλικά από ξύλο και ψάθα πλέον έχουν βρει τη θέση τους στην κατασκευή φωτιστικών που αφήνουν το φως να λούζει τα δωμάτια ανεμπόδιστα.

Επέλεξα κρεμαστά φωτιστικά δίφωτα και τρίφωτα από τις συλλογές της Luminus που με την πρώτη ματιά κέρδισαν την προσοχή μου. Τα σχέδια τους βασίζονται στην εξαιρετική πρωτοτυπία και αναδεικνύουν τα υλικά κατασκευής τους αλλά και τη διακόσμηση του δωματίου. Επιπλέον, οι οικονομικές τους τιμές με κέρδισαν ακόμα περισσότερο, τόσο που κοιτούσα να δω αν είναι περίοδος εκπτώσεων, γιατί τα θεώρησα εξαιρετικές ευκαιρίες για να είναι τιμές κανονικής περιόδου.

Όλα τα φωτιστικά μου ήρθαν μέσα σε δύο ημέρες σε ιδιαίτερα προσεγμένες συσκευασίες που καθιστούσαν αδύνατο να πάθουν οποιαδήποτε ζημιά από τη μεταφορά. Όλα τα προϊόντα ήταν όπως ακριβώς στις φωτογραφίες του site, χωρίς να έχουν καμία απολύτως παρέκκλιση από όσα υπόσχονται.

Εξαιτίας της Luminus Lighting τόσο τα φωτιστικά οροφής, όσο και τα κρεμαστά φωτιστικά κούμπωσαν κατευθείαν σε όλους τους χώρους, και τους κατέστησαν μοναδικούς. Ακόμα και ο επαγγελματίας ηλεκτρολόγος που ήρθε στο σπίτι για την τοποθέτηση των φωτιστικών, μίλησε για την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων που παραγγείλαμε αλλά και για την κατασκευαστική πρωτοτυπία που χαρίζει εργονομία φωτός σε όλες τις γωνιές του σπιτιού.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img