Η προεκλογική εκδήλωση των υποψήφιων Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη Σάμη (εικόνες – βίντεο)

spot_img

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΤΗ ΣΑΜΗ

Οι Υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, Γεωργία Καππάτου, Λευτέρης Κρητικός και Σταύρος Τουλάτος, πραγματοποίησαν χθες προεκλογική ομιλία στη Σάμη. Τους Υποψηφίους παρουσίασε το μέλος της Συντονιστικής της Τοπικής Οργάνωσης, Ρεγγίνα Καμπανού.

Παρουσιάστηκαν οι θέσεις του Κινήματος, για το ιδιωτικό χρέος, τη κοινωνική κατοικία, το ΕΣΥ, την αντιμετώπιση της οικονομικής και ενεργειακής κρίσης, για τη προστασία της μικροϊδιοκτησίας. 

Αναφέρθηκαν τα μεγάλα έργα στη περιοχή επί Κυβερνήσεων ΠΑ.ΣΟ.Κ. όπως το Λιμάνι Σάμης, ο Βιολογικός Καθαρισμός, η Επέκταση του Γυμνασίου – Λυκείου, η σύγχρονη οδοποιία στους άξονες Πύλαρος – Αργοστόλι (μέσω Φάλαρης), Σάμης – Πόρου, η οδοποιία προς Παλιά Βλαχάτα & Άγιους Φανέντες, Αντίσαμο, Μύρτο, Πατρικάτα & Κομιτάτα, προς το μοναστήρι των Θεμάτων, η γέφυρα στο Χάρακα.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Η συζήτηση επεκτάθηκε και σε ζητήματα, όπως η αναγκαιότητα κατασκευής έργων υποδομής ιδιαίτερα σε μια περιοχή που επλήγη από τον Ιανό, η απαραίτητη στήριξη του πρωτογενούς τομέα, η αναγκαιότητα στήριξης του Κ.Υ. Σάμης καθώς και ο αυθαίρετος καθορισμός των χρήσεων στις ζώνες NATURA δίχως προηγούμενη ουσιαστική διαβούλευση με τους τοπικούς φορείς.

Οι συμπολίτες μας, σε κάθε γωνιά των νησιών μας, επιζητούν τη Κοινωνία στο Προσκήνιο και επιθυμούν ένα Κράτος που θα σέβεται τον πολίτη, στο οποίο θα επικρατεί η αξιοκρατία και η διαφάνεια. Η μεγάλη συγκέντρωση της Σάμης στέλνει ακόμα πιο δυνατό το μήνυμα Δημοκρατικής Ανατροπής στο τόπο μας!

Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κινήματος Αλλαγής

Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Αργοστόλι, 7.5.2023

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img