Κατεδαφίστηκε επικίνδυνο κτήριο στο Ληξούρι (εικόνες)

spot_img

Κατόπιν (διόρθωση=>) πρωτοβουλίας και δαπάναις της ιδιοκτήτριας σήμερα ένα από τα επικίνδυνα πια κτήρια του Ληξουρίου… έπαψε πια να είναι κίνδυνος για τους διερχόμενους κάτω από αυτό…

Το γνωστό σε όλους μας ακίνητο (άνω όροφος) κατεδαφίστηκε με ασφάλεια χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει ατύχημα τόσο καιρό (κυρίως μετά τον σεισμό του 2014) που ευρισκόταν σε κατάσταση ημικατάρρευσης…

Papadatos Constantinos G. N.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ από αναγνώστη, ο οποίος μας έστειλε το παρακάτω:

Γεια σας, σχετικά με το δημοσίευμα στην ισοσελίδα σας παρακαλώ να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις για την αποκατάσταση της αληθειας:

1. Η κατεδάφιση έγινε με αποκλειστικά έξοδα και πρωτοβουλία της ιδιοκτήτριας κ. Ελένης Παπαδήμα-Λαδά.

2. Το κτίριο έπαθε ζημιές από τους σεισμούς του 2014 που έπληξαν την περιοχή μας, πριν απο το σεισμό του 2014 το κτίριο (Α’ όροφος) δεν ειχε καμία απολυτως βλάβη και μάλιστα κατοικούνταν κατά την θερινή περίοδο.

Παρακαλούμε για την αποκατάσταση της αλήθειας και την προβολή των πραγματικών γεγονότων ώστε να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις και να μην δίνονται προς τους αναγνώστες σας εσφαλμένες πληροφορίες.


Στην αρχή η ανάρτηση από τον Papadatos Constantinos G. N. ανέφερε ότι έγινε κατόπιν συνεννόησης με τον Δήμο Ληξουρίου, κάτι που τελικά δεν ισχύει! Ο ίδιος μάλιστα άλλαξε την ανάρτησή του, την οποία αλλάξαμε και εμείς.

Kefalonia Life


ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ από Papadatos Constantinos G. N.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται