Συνεχίζονται οι επισκέψεις του Βουλευτή Παναγή Καππάτου σε όλα τα χωριά των νησιών μας

spot_img

Δελτίο Τύπου

Συνεχίζονται οι επισκέψεις μου σε όλα τα χωριά των νησιών μας

Χθες, Σάββατο 8 Οκτωβρίου με αφορμή την επίσκεψη μου στον Πόρο πραγματοποιήθηκε ανοιχτή ενημέρωση στο κοινοτικό κατάστημα παρουσία του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου κ.Οδυσσέα Γαλιατσάτου, καθώς και μελών επαγγελματικών και πολιτιστικών συλλόγων αλλά και κατοίκων της περιοχής.

 Συζητήσαμε εκτενώς για το μεγαλύτερο δημόσιο έργο στη σύγχρονη ιστορία της Κεφαλονιάς, τον οδικό άξονα Αργοστόλι-Πόρος που ως το τέλος του έτους αναμένεται να δημοπρατηθεί και να ξεκινήσει η υλοποίηση ενός οράματος πολλών δεκαετιών που θα δώσει αναπτυξιακή ώθηση στον τόπο μας.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Σε μια δίωρη παραγωγική συζήτηση μεταξύ άλλων υπογραμμίστηκε η ανάγκη δημιουργίας κατάλληλων προϋποθέσεων για την παραμονή αγροτικού γιατρού στην περιοχή ολοχρονικά, ενώ πραγματοποιήθηκε αναφορά σχετικά με τις εξελίξεις στον Μυκηναϊκό Τάφο των Τζαννάτων καθώς και της Ι.Μ Άτρου.

Επιπλέον, αναλύσαμε την πρόοδο των έργων που αφορούν τις επισκευές στο Λιμάνι του Πόρου, όπως και της χερσαίας ζώνης Λιμένος της περιοχής σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς και Ιθάκης για τις παρεμβάσεις που είναι απαραίτητες ως προς την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και των επισκεπτών. Παράλληλα, στόχος είναι η κατασκευή μιας νέας γέφυρας εισόδου στον Πόρο, μέσω της οποίας θα διεξάγεται η συνδεσιμότητα της με τον οδικό άξονα Αργοστόλι-Πόρος.

Με αφορμή τη λήξη της τουριστικής περιόδου σε λίγες μέρες έγινε ένας ανοιχτός διάλογος με όσους δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά και εργάζονται στον τομέα του τουρισμού, σχετικά με την αυξητική τάση στην οποία εισήλθαν τα νησιά μας από την αρχή της θερινής περιόδου έως σήμερα.

Από την πλευρά μου σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς προσπαθώ για το καλύτερο, για όλα τα χωριά και τους οικισμούς των νησιών μας. Τους ευχαριστώ για τη συστηματική επαφή και την προθυμία που επιδεικνύουν με βασικό στόχο την επίλυση σημαντικών θεμάτων που αφορούν την περιοχή τους. Χρέος μου είναι να συνδράμω στον τόπο μου στο πλαίσιο των θεσμικών μου αρμοδιοτήτων, διότι τα προβλήματα είναι μεγάλα και οι εκκρεμότητες δεν τελειώνουν ποτέ.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img