Δήμαρχος Ληξουρίου: Το Ληξούρι είναι o νούμερο ένα Covid-free προορισμός στην Ελλάδα

15 ιδέες για έξυπνα δώρα τεχνολογίας για κάθε ηλικία που θα ενθουσιάσουν – Θα τα βρείτε και στο Αργοστόλι

spot_img

Ο Δήμαρχος Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης παραχώρησε συνέντευξη στο Menshouse.gr με θέμα: “Γιατί το Ληξούρι είναι ο νούμερο ένα Covid-free προορισμός στην Ελλάδα για φέτος το καλοκαίρι”!

Παρακάτω η συνέντευξη:

Το φετινό καλοκαίρι αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζαμε τις διακοπές μας. Πλέον, οι ταξιδιώτες βάζουν πάνω απ’ όλα την ασφάλειά τους, με τον τουρισμό να περνά πρωτοφανή κρίση, τόσο λόγω του φόβου του κορωνοϊού όσο και λόγω της κρίσης που οι περισσότεροι Έλληνες βιώνουν στο πορτοφόλι τους.

Ευτυχώς, στην Ελλάδα υπάρχουν μερικοί πανέμορφοι καλοκαιρινοί προορισμοί των οποίων το νούμερο ένα ατού για το φετινό καλοκαίρι είναι πως κατάφεραν να μείνουν… Covid free.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία ανήκει το πανέμορφο Ληξούρι της Κεφαλονιάς, με τις υπέροχες παραλίες, το παραδοσιακό, νησιώτικο φαγητό και τη φιλοξενία για την οποία μιλά ολόκληρος ο κόσμος. Ο Δήμαρχος Ληξουρίου, κ. Γιώργος Κατσιβέλης, ανοίγει τα χαρτιά του στο Menshouse και μας καλεί να επισκεφτούμε τον τόπο του, ο οποίος θεωρείται ένας από τους ασφαλέστερους καλοκαιρινούς προορισμούς, χωρίς ούτε ένα κρούσμα του ιού!

Επειδή όμως ο φόβος φυλάει τα έρμα, στο νησί έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης αλλά και αντιμετώπισης κρουσμάτων Covid-19, με την ενίσχυση του νοσοκομείου με επιπλέον υλικό και σύγχρονα μηχανήματα, ενώ ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στο θέμα μείωσης του κόστους διακοπών!

Ο Δήμαρχος και οι επιχειρηματίες τις περιοχής, καλούν τους λάτρεις του απέραντου γαλάζιου να επισκεφτούν το Ληξούρι το οποίο φέτος μειώνει τις τιμές του τόσο στα ξενοδοχεία και τα καταλύματα όσο και στο φαγητό και τη διασκέδαση, δίνοντας το παράδειγμα που θα έπρεπε να ακολουθήσουν όλοι οι δήμοι της χώρας.

Το φετινό καλοκαίρι λόγω covid-19 θα είναι διαφορετικό και σίγουρα το πρώτο πράγμα που θα επιζητεί ο επισκέπτης είναι η ασφάλεια. Ποια μέτρα θα πάρετε ως δήμος ώστε να τον κάνετε να αισθανθεί ασφαλής;

«Είναι γεγονός ότι βιώνουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση η οποία μας επιβάλει νέους κανόνες στην καθημερινότητά μας και μας κάνει να επικεντρωθούμε ως Δήμος στα σημεία εκείνα που θα αποδεικνύουν στον επισκέπτη ότι βάζουμε σε προτεραιότητα την ασφάλεια και προστασία όλων, δημοτών μας και επισκεπτών.

Ως Δήμος καταφέραμε να διατηρηθούμε με μηδενικά κρούσματα έως σήμερα και η πειθαρχία και ωριμότητα που δείξαμε ως κοινωνία μας δείχνει το δρόμο για το μέλλον: τήρηση με ευλαβικό τρόπο των οδηγιών και συμμόρφωση των πολιτών στα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί και που στην πορεία αναμένεται να τροποποιηθούν ανάλογα με την εξέλιξη του φαινομένου.

Στο θέμα λοιπόν της τήρησης των οδηγιών και των περιορισμών θα είμαστε αρωγοί στους ελεγκτικούς μηχανισμούς και παράλληλα με τους φορείς και τους επαγγελματίες του Τουρισμού θα δημιουργήσουμε ένα πλέγμα συνεργασίας και ενημέρωσης ώστε να αποτρέψουμε φαινόμενα απειθαρχίας και υπέρβασης των όρων και των κανόνων.

Το υπόλοιπο της συνέντευξης εδώ

ΠΗΓΗmenshouse.gr

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img