Η παράταξη του Βασ. Ρουχωτά κατά Δημάρχου Ληξουρίου για την πιάτσα των ΤΑΞΙ

spot_img

Μπορείτε να δείτε σε βίντεο την παρέμβαση των οδηγών ΤΑΞΙ Ληξουρίου στην 19η συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Ληξουρίου (στο μέρος 1ο μετά το 1:40:00) εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Μετά τους λεκτικούς τραμπουκισμούς του Δημάρχου Ληξουρίου (βλέπε χαρακτηρισμούς αντιπάλου ως “πολιτική σύφιλη”  “κύριος τίποτα” και όχι μόνο), στο Δημοτικό Συμβούλιο Ληξουρίου της 27ης Ιουλίου, ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ακολούθησε στην πράξη πλέον ο αδελφός του.

    Εισβάλοντας  παράνομα  στην συνεδρίαση  ο αδελφός του Δημάρχου, διέκοψε ωρυόμενος την συνεδρίαση,  τραμπουκίζοντας (απόδοση ελληνιστί του όρου bulling) και απειλώντας  τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και ειδικότερα τον επικεφαλής μας,  ακολουθώντας το παράδειγμα του αδελφού  Δημάρχου.

    Η ΟΜΟΦΩΝΗ  απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, η οποία εξόργισε τον αυτοκινητιστή αδελφό του Δημάρχου,  είναι η επαναλειτουργία ύστερα από τους σεισμούς του 2014 “πιάτσας” ταξί στο λιμάνι  Ληξουρίου και στο σημείο προσέγγισης των τοπικών φέρυ μπότ. 

    Ο  Δήμαρχος Ληξουρίου, αντί να καταδικάσει με τον ποιο κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη  και τραμπούκικη (μετάφραση του bulling)  συμπεριφορά του εν λόγω αυτοκινητιστή,  δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ,  ότι  κατανοεί την αγανάκτηση των οδηγών  ΤΑΧΙ αλλά δεν δικαιολογεί  την συμπεριφορά τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήμος Ληξουρίου: Καταδικάζει τη συμπεριφορά των οδηγών ΤΑΞΙ Ληξουρίου στη χτεσινή συνεδρίαση

    Ο  Δήμαρχος δηλώνει ότι κατανοεί και προφανώς σιγοντάρει την απαράδεκτη, καταχρηστική, και μοναδική παγκοσμίως  απαίτηση μίας  ομάδας  οδηγών ταξί του Ληξουριού  να μην λειτουργεί πιάτσα ΤΑΧΙ στο Λιμάνι του Ληξουριού.

    Αντίθετα   ο Δήμαρχος  δεν μπορεί να κατανοήσει την ανάγκη λειτουργίας  πιάτσας ΤΑΧΙ στο λιμάνι του Ληξουριού (όπως γίνεται σε ολόκληρο τον πλανήτη).

    Και εξ αιτίας αυτής της αδυναμίας κατανόησης τόσο ως δημοτικός σύμβουλος αλλα και ως αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς και Δήμαρχος  Ληξουρίου έγγραφε στα παλιά του τα παπούτσια  επι έξη ολόκληρα  το καθολικό αίτημα όλων των αδύναμων συμπατριωτών του να λειτουργεί πιάτσα στα φερυ  και να μην “σέρνονται” ανήμποροι, ταλαίπωροι,    φορτωμένοι, με βροχή,  ή καύσωνα  στην μία και μοναδική πιάτσα ΤΑΧΙ που βρίσκεται στην πλατεία. 

    Και έκανε οτι  μπορούσε  ως αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς για να μην λειτουργήσει αυτή η πιάτσα όπως αποδεικνύει το  έγγραφο του   με αριθ. πρωτ. 20882/ 5.7.2017 προς το Λιμενικό ταμείο και την τότε Λιμενάρχη.

 Η ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου για την δημιουργία πιάτσας ΤΑΧΙ στο Λιμάνι Ληξουρίου, μετά από δική μας  εισήγηση που εξέφραζε  όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης,  έδωσε λύση σε ένα  χρονίζον επι έξη ολόκληρα χρόνια πρόβλημα.

    Το τραγικό  είναι ότι τα αυτονόητα για όλον τον κόσμο στο Ληξούρι αποτελούν γόρδιο δεσμό.

    Το παρήγορό είναι ότι με αυτήν του την απόφαση, το δημοτικό συμβούλιο Ληξουρίου έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής πλεύσης  στον Δήμαρχο Ληξουρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελία-Διαμαρτυρία του Σωματείου ΤΑΞΙ Άγιοι Ανάργυροι για τη χτεσινή 19η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ληξουρίου

    Οι  εναπομένοντες στο λεγόμενο σωματείο ΤΑΧΙ Ληξουρίου πρέπει να γνωρίζουν οτι οι αποφάσεις σωματείων για να είναι έγκυρες,  έχουν αριθμό πρωτοκόλλου, ημερομηνία, και υπογραφή του προέδρου και του γραμματέα του σωματείου και να ξεκαθαρίσουν αν συντάσσονται με απειλές τραμπουκισμούς  και ξεφτισμένες λασπολογίες. 

    Είμαστε  βέβαιοι  ότι τόσο ο πρόεδρος  και το ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου όσο και η Λιμενική Αρχή θα ανταποκριθούν στην ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ληξουρίου και θα συμβάλλουν στην άμεση  λειτουργία πιάτσας ΤΑΧΙ στο  λιμάνι

Ληξούρι 30 Ιουλίου 2020

Για την παράταξη

Βασίλης  Γρ.  Ρουχωτάς

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται