Ληξούρι: Καταγγελία-Διαμαρτυρία Σωματείου ΤΑΞΙ Άγιοι Ανάργυροι για τη χτεσινή συνεδρίαση

spot_img

Καταγγελία-Διαμαρτυρία του Σωματείου ΤΑΞΙ Άγιοι Ανάργυροι για τη χτεσινή 19η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ληξουρίου.

Μπορείτε να δείτε σε βίντεο την παρέμβαση των οδηγών ΤΑΞΙ Ληξουρίου στην 19η συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δ. Ληξουρίου (στο μέρος 1ο μετά το 1:40:00) εδώ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΑΞΙ ”ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ”..

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΑΞΙ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Κ.ΡΟΥΧΩΤΑ,Κ.ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ Κ.ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥΣ ΕΚΤΌΣ ΑΠΌ ΕΜΆΣ. ΟΠΩΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ (Κ.ΡΟΥΧΩΤΑΣ),ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΛΜΕΚΙ (Κ.ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΤΟΣ)ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ…;;ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ..;ΚΤΛ ΚΤΛ …ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ.ΟΜΩΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Παρακαλούμε τους κυρίους δημοτικούς συμβούλους, να μας πούνε ποίους επαγγελματίες αυτοκινητηστες της πόλης μας γνωρίζουν. Αυτοκινητηστες που έχουν παραλάβει το ταξί τους από τους παππούδες και τους πατεράδες τους ή τυχοδιωκτες που δραστιροποιουνται στον κλάδο τα τελευταία χρόνια. Παρακαλούμε τους δημοτικούς συμβούλους, να δημοσιοποιησουν τα ονόματα των έντεκα που υπογράφουν το συγκεκριμένο αίτημα. Το σωματείο καθώς και η κοινωνία της πόλης μας, γνωρίζουν πολύ καλά ότι τέσσερις από αυτούς, είναι αμφιβόλου έδρας καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η εκδίκαση της υπόθεσης, τρεις από αυτούς, εργάζονται σπανίως έως πότε μια επίσκεψη στην πλατεία θα σας πείσει. Όσοι από αυτούς, παλιότερα δούλευαν στην πιάτσα του φερυ, εφαρμοζαν τακτικές που προσβάλουν τον κλάδο και την κοινωνία μας.παραπλανουσαν τους επισκέπτες και το επιβατικό κοινό, ότι η πιάτσα του φερυ είναι η μοναδική στην πόλη, παρενοχλουσαν τους τουρίστες κάνοντας άγρα πελατών και εξαπατουσαν ηλικιωμένους, στέλνοντας τους στην πιάτσα της πλατείας με το πρόσχημα ότι είναι μισθομενοι για να πάρουν κάποια καλύτερη κούρσα.

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ…ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΧ:ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΡΟΥΧΩΤΑ ΟΤΑΝ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΟΤΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ Κ.Α. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Ο Κ.ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ”ΑΔΥΝΑΤΩΝ” ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ (ΕΚΤΌΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΥΣ) ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ”ΠΑΛΑΤΙΑ” ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΟΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΖΉΣΟΥΝ Ε ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΕΔΩ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΑ (ΑΣΗΜΑΝΤΑ).ΠΙΑΤΣΕΣ- ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΑΞΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΝΩ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΊΚΑΙΟ.ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.ΤΑ ”ΑΣΗΜΑΝΤΑ” ΑΝ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΩΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΑΞΙ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ (ΠΟΥ ΥΠΟΨΗ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΈΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΈΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ),ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΛΥΘΕΙ.ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο Κ.ΡΟΥΧΩΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ Σ’ΕΜΑΣ ΩΣ ”ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ”, ΩΣ ”ΚΑΘΑΡΟΣ” ΚΑΙ ΩΣ “ΑΜΕΜΠΤΟΣ” ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,ΩΣ ΑΠΛΟΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ: ΜΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ ΑΛΛΟ Κ.ΡΟΥΧΩΤΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΤΕ ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΤΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ.ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΤΕ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΉ ΞΙ-ΚΟΥΝΟΠΕΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΠΑΛΙΚΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ “ΚΟΨΑΤΕ” ΟΤΑΝ ΉΣΑΣΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ..ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ: ΠΡΩΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ,ΤΑ ΤΑΞΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ,ΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΠΙΑΤΣΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ).ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΛΟΠΙΣΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΆΛΛΟΣ…..

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΑΞΙ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήμος Ληξουρίου: Καταδικάζει τη συμπεριφορά των οδηγών ΤΑΞΙ Ληξουρίου στη χτεσινή συνεδρίαση

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img