Δήμος Αργοστολίου: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για δασκάλα χορού – Ποια τα απαραίτητα τυπικά προσόντα

spot_img

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ο Δήμος Αργοστολίου στο πλαίσιο της λειτουργίας των Τμημάτων Κλασικού και Μοντέρνου Χορού, καλεί τους ενδιαφερόμενους εφόσον επιθυμούν  στην υποβολή αίτησης η οποία θα συνοδεύεται με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ανάθεση υπηρεσιών διδασκαλίας χορού των ανωτέρω τμημάτων.

Η ανάθεση ανεξαρτήτων  υπηρεσιών αφορά την διδακτική περίοδο 2022-2023  και για το χρονικό διάστημα οκτώ (8)   μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

Ταυτόχρονα ο/η ανάδοχος θα πρέπει να οργανώσει όλα τα τμήματα με σκοπό ανά τακτά χρονικά διαστήματα την παρουσίαση  πολιτιστικών– χορευτικών εκδηλώσεων του Δήμου καθώς και την προετοιμασία των μαθητών για  εξετάσεις.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

Τίτλοι σπουδών:  δίπλωμα ή πτυχίο αναγνωρισμένης επαγγελματικής Σχολής Χορού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτερης ή ανώτατης σχολής χορού της αλλοδαπής.

Προϋπηρεσία :  αποδεδειγμένη διδακτική εμπειρία σε αναγνωρισμένη από το κράτος Σχολή Χορού ή Ιδρύματα του Δημοσίου ή Ο.Τ.Α. και Νομικά πρόσωπα αυτών. 

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για την κατάθεση αιτήσεων που θα συνοδεύονται από τα  απαραίτητα δικαιολογητικά, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» στην κ. Όλγα Γιαννάτου, κατά τις εργάσιμες ημέρεςκαι ώρες και για το χρονικό διάστημα από   την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου έως και Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img