Είκοσι μέρες για την Έναρξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής “ΑΝΝΑ ΠΟΛΛΑΤΟΥ” στην Κεφαλονιά

spot_img

 34ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ “ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ”ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, 27 – 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Είκοσι, περίπου, μέρες απομένουν για την Έναρξη του Διεθνούς Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής του όμορφου νησιού μας. Θα συμμετάσχουν και εφέτος εκατοντάδες αθλούμενοι όλων των ηλικιών και θα παρουσιάσουν τα θεαματικά προγράμματά τους με τη συνοδεία μουσικής.

 Διοργανωτής σύλλογος είναι ο Α.Γ.Σ Επτανήσων “Κεφαλονιά”, με συνδιοργανώτρια αρχή την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Το Φεστιβάλ στηρίζουν, επίσης, οι Δήμοι Αργοστολίου, Ληξουρίου και Σάμης. Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, καθώς επίσης τόσο της Ευρωπαϊκής, όσο και της Παγκόσμιας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Σωτήρης Κουρής τόνισε: “Είμαστε κατενθουσιασμένοι που θα φιλοξενήσουμε και εφέτος το Διεθνές Φεστιβάλ της Γενικής Γυμναστικής, που φέρει το όνομα της αξέχαστης  Άννας Πολλάτου. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική διοργάνωση για το νησί μας, που γίνεται ανελλιπώς από το 1988. Ως Αντιπεριφέρεια στηρίζουμε με κάθε τρόπο το Φεστιβάλ αυτό, στο οποίο συμμετέχουν κάθε χρόνο χιλιάδες αθλούμενοι κάθε ηλικίας. Είναι ένα Φεστιβάλ καταξιωμένο διεθνώς, που το περιμένουν πως και πως οι πολυάριθμοι συμμετέχοντες. Πολλά συγχαρητήρια στον διοργανωτή σύλλογο, αλλά και στους πολυάριθμους εθελοντές. Είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε στην Οργανωτική Επιτροπή, με στόχο την επιτυχία του Φεστιβάλ“.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Αργοστολίου κ. Γιάννης Τζωρτζάτος δήλωσε: “Πρόκειται για μία εξαιρετική Διεθνή εκδήλωση στον χώρο της Γυμναστικής για Όλους. Ξεκίνησε το μακρινό 1988 και καθε χρόνο γίνεται και καλύτερο. Απευθύνεται σε άτομα όλων των ηλικιών και είναι μη αγωνιστικού χαρακτήρα. Έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως ένα από τα καλύτερα Φεστιβάλ Γυμναστικής. Μας συγκινεί το γεγονός ότι εφέτος συμπληρώνονται τα δέκα χρόνια από τον πρόωρο χαμό της αγαπητής σε όλους μας Άννας Πολλάτου, που τόσο άδικα “έφυγε”. Ως Δήμος Αργοστολίου δουλεύουμε εδώ και καιρό για τη μεγάλη επιτυχία του 34ου Διεθνούς Φεστιβάλ και είμαστε σίγουροι ότι και εφέτος η Κεφαλονιά μας θα λάμψει και στον χώρο του Αθλητισμού“.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img