Με μουσικά έργα της Μεγάλης Εβδομάδας η εαρινή συναυλία της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου (βίντεο – εικόνες)

spot_img

Την Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία της μπάντας της Φιλαρμονικής Σχολής Ληξουρίου στον πεζόδρομο ακριβώς απέναντι από το έντονα μωβ φωτισμένο κτήριο της Φιλαρμονικής.

Από την μπάντα της Φιλαρμονικής υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Χαράλαμπου Μακρή ακούσαμε με ιδιαίτερη σοβαρότητα έργα εμπευσμένα από την επτανησιακή μουσική παράδοση της Μεγάλης Εβδομάδας.

Στη συναυλία παρότι το σκοτάδι διακρίναμε τον Σωτήρη Κουρή Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς – Ιθάκης, ο οποίος μίλησε πριν τη συναυλία, την Ελένη Λουκέρη Αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Τουρισμού, τον Γάλεμπ Ντιουάνι Αντιδήμαρχο Ληξουρίου και τον Νεκτάριο Αραβαντινό – Σιμωνέτο Περιφερειακό Σύμβουλο Ιονίων Νήσων.

Δεν έλειψαν φυσικά και τα απρόοπτα, καθώς λόγω του χώρου ο κόσμος πέρναγε ακριβώς ανάμεσα από το σώμα της Φιλαρμονικής και τους θεατές, ενώ ένα παιδί με τη συμπεριφορά του (περνώντας επίτηδες γελώντας ανάμεσα στον μαέστρο και τα παιδιά της Φιλαρμονικής) ανάγκασε τον μαέστρο να διακόψει τη μουσική και να ξεκινήσει από την αρχή.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ – ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ματίνα Σπυράτου

ΒΙΝΤΕΟ (όπως προβλήθηκε μέρος της συναυλίας Live από τη σελίδα μας στο Facebook)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img