ΕΠΑΛ Ληξουρίου: Ξεκινάει η λειτουργία τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων

spot_img

Το σχολείο μας βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη λειτουργία του τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων, ο οποίος θα οδηγεί στην ειδικότητα Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού από το προσεχές σχολικό έτος 2024-2025. Πρόκειται για μια ειδικότητα άρρηκτα συνδεδεμένη με τη ναυτική παράδοση του τόπου μας και τις ανάγκες του σε ναυτιλιακά επαγγέλματα και με εξαιρετικές προοπτικές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση!

Στο σχολείο μας ήδη λειτουργούν σημαντικές ειδικότητες όπως: Ηλεκτρολόγος εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων (τομέας Ηλεκτρολογίας), Τεχνικός ψυκτικών εγκαταστάσεων και Τεχνικός οχημάτων (τομέας μηχανολογίας) και Σχεδιαστής Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής (τομέας Δομικών έργων, Δομημένου Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού) με πολύ μεγάλη απήχηση σε μαθητές από όλα τα μέρη της Κεφαλονιάς.

Με τον νέο αυτό τομέα και ειδικότητα και σε συνδυασμό με την μεγάλη ενίσχυση και των άλλων τομέων και ειδικοτήτων που λειτουργούν στο σχολείο μας με σύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα, το σχολείο μας φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν αξιόπιστο πυλώνα στην επαγγελματική εκπαίδευση στον τόπο μας.

Για οποιαδήποτε σχετική πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του σχολείου: 2671091504 ή ηλεκτρονικά με e-mail: mail@1epal-lixour.kef.sch.gr

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡ. ΛΑΖΑΡΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img