Η περιοδεία του Γιώργου Κατσιβέλη & των υποψηφίων του στην τοπική αγορά στο κέντρο του Ληξουριού (εικόνες)

spot_img

Σήμερα Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 το πρωί γύρω στις 10:30 πραγματοποίησε την περιοδεία του στην τοπική αγορά στο κέντρο του Ληξουρίου ο Δήμαρχος Ληξουρίου, Γιώργος Κατσιβέλης, και υποψήφιος Δήμαρχος για τις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη, συνοδευόμενος από μερικούς υποψηφίους της παράταξής του “Δύναμη Αξιοπιστίας & Προόδου”.

Ξεκίνησαν από την κεντρική πλατεία Ληξουρίου και πέρασαν από όλες τις επιχειρήσεις αφήνοντας και ενημερωτικό φυλλάδιο, το οποίο όπως ακούσαμε περιέχει τα έργα που έχουν γίνει, αλλά και τα επόμενα, που είναι να γίνουν. Συνέχισαν στην κεντρική λεωφόρο και στον πεζόδρομο φτάνοντας μέχρι την παραλιακή και καταλήγωντας πάλι στην κεντρική πλατεία.

Το κλίμα ήταν ευχάριστο και όλοι οι επιχειρηματίες και το προσωπικό τους συμπεριφέρθηκαν άψογα και με ευγένεια στους υποψηφίους, όπως θα έπρεπε άλλωστε, ακόμα και επιχειρηματίες που είτε οι ίδιοι είτε συγγενικά τους πρόσωπα είναι υποψήφιοι με άλλες παρατάξεις. Επίσης, συνομίλησαν και με πολίτες, που βρέθηκαν είτε στα τοπικά καταστήματα είτε σε δρόμους και πεζόδρομους.

Φωτογραφίες: Ματίνα Σπυράτου

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Όλες οι φωτογραφίες βρίσκονται στη σελίδα μας στο Facebook, αλλά μπορείτε να τις βρείτε στο άλμπουμ στο τέλος του άρθρου μας.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img