Η Ένωση Α.μεΑ. ΥΠΕΡΙΩΝ παρέστη στο μνημόσυνο της Λίας Μεταξά

spot_img

Θέμα: «Η Ένωση Α.μεΑ. ΥΠΕΡΙΩΝ παρέστη στο μνημόσυνο της Λία Μεταξά.»

Το Σάββατο 7/10/2023 ομάδα ωφελούμενων Α.μεΑ. του ΚΔΗΦ και της ΣΥΔ εκκλησιάστηκαν και παρακολούθησαν τη Θεία λειτουργία στο Μητροπολιτικό ναό Αργοστολίου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ. Δημητρίου. Ο εκκλησιασμός έγινε προκειμένου οι ωφελούμενοι να παραστούν στο μνημόσυνο της Λίας Μεταξά, ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου Mediteranne στην μνήμη της οποίας η κόρη της κα Μαρίκα Μεταξά, νυν ιδιοκτήτρια, προσέφερε σεβαστό ποσό στην Ένωση.

Η κα. Μαρίκα Μεταξά μετά το μνημόσυνο προσκάλεσε όλα τα μέλη του «ΥΠΕΡΙΩΝΑ» σε καφέ και γεύμα στους όμορφους χώρους του ξενοδοχείου της.

Οι ωφελούμενοι ευχαριστήθηκαν πάρα πολύ και ακόμη αναφέρονται σε αυτό το όμορφο Σάββατο που ένιωσαν περήφανοι από την περιποίηση στο γεύμα με τους σερβιτόρους του ξενοδοχείου να τους περιποιούνται και πόσο πολύ συγκινήθηκαν από την όμορφη επικοινωνία που είχαν με όλους και ιδιαίτερα με την οικογένεια της κας Μεταξά.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Τους ωφελούμενους συνόδευσαν η κοινωνιολόγος – Εκπαιδεύτρια Γεωργία Αλυσανδράτου, ο οδηγός του λεωφορείου Ιωάννης Παπαδόδημας και από το Διοικητικό Συμβούλιο η Πρόεδρος Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου, η Αντιπρόεδρος Άννα Μολφέτα, η Γενική Γραμματέας Σοφία Λασκούδη και τα μέλη Ελένη Κονταρίνη και Μαρίνα Βαλσάμου. Αξίζει να σημειώσουμε το άριστο, κατανυκτικό και τελετουργικό κλίμα της Μητρόπολης και την υπέροχη χορωδία των ιεροψαλτών.

Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά την κα. Μαρίκα Μεταξά και της ευχόμαστε τα καλύτερα. Την θεωρούμε μέλος της οικογένειας του Υπερίωνα.

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος,                                                               Η Γενική Γραμματέας,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου                                 Σοφία Λασκούδη

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img