Συνάντηση για την πορεία των αποζημιώσεων των πληγέντων από τον ΙΑΝΟ με τον Γεν. Γραμματέα Υπ. Οικονομικών Χρήστο Τριαντόπουλο

spot_img

Έως 28/11/2022 οι προσφορές BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY με έως -50% σε Gaming προϊόντα, αξεσουάρ κινητών & υπολογιστών και σε πολλά άλλα είδη από το κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι.

Συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών κύριο Χρήστο Τριαντόπουλο πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο γραφείο της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς στο Αργοστόλι.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Βουλευτής του Νομού κύριος Καππάτος , οι Αντιπεριφερειάρχες Κεφαλονιάς κύριοι Τραυλός και Κουρής καθώς και οι τρεις Δήμαρχοι των Δήμων Αργοστολίου , Ληξουρίου και Σάμης.

Η συνάντηση αφορούσε στην πορεία των αποζημιώσεων των πληγέντων από το Μεσογειακό κυκλώνα Ιανό , στην πορεία των έργων αποκατάστασης των ζημιών καθώς και στην καταγραφή των τρεχουσών αναγκών όπως αυτές διαμορφώνονται σήμερα.

Ενημέρωσα το Γεν. Γραμματέα για την πορεία της καταβολής των αποζημιώσεων στους πληγέντες που αφορούν στο Δήμο καθώς και για τις επιπλέον ανάγκες μέχρι να καταβληθούν τα χρήματα σε όλους τους δικαιούχους. Ζήτησα επιπλέον χρηματοδότηση για έργα αποκατάστασης καθώς και αύξηση των πόρων για την πρόληψη και την πολιτική προστασία.

Ο Γεν. Γραμματέας έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και διάθεση να βοηθήσει στην εξασφάλιση πόρων για την κάλυψη των επιπλέον αναγκών για την αποκατάσταση τόσο των ζημιών όσο και των αποζημιώσεων σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα. Απόδειξη του ενδιαφέροντος αυτού είναι η απαίτησή του να πραγματοποιείται σε εβδομαδιαία βάση τηλεδιάσκεψη με όλους τους Δημάρχους και Αντιπεριφερειάρχες για να παρακολουθεί και να συντονίζει τις ενέργειες.

Από το γραφείο τύπου του Δημάρχου Ληξουρίου 

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται