Πατέρας 23χρονου φαντάρου Κυριάκου Ευαγγελάτου: Το ευχαριστώ προς το ΚΚΕ δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια

spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28/4/2021

Το ευχαριστώ σε αυτή την περίπτωση πρός το ΚΚΕ δεν μπορεί να εκφραστεί με λόγια, διότι παρόλο που είχαν ήδη καταθέσει επερώτηση  στις 29 Μαρτίου του 2021  στην βουλή για την ψυχολογική πίεση, που ασκήθηκε από το Κουφόβουνο  Έβρου και το ΚΕΤΧ Πατρών στον uιό μου Κυριάκο Ευαγγελάτο κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας με αποτέλεσμα να τον οδήγησαν στον να βάλει τέλος στην ζωή του, μέχρι και τώρα ουδείς τους έχει απαντήσει.

Το ΚΚΕ δεν παρατάει τα όπλα αλλά υποβάλει και δεύτερη επερώτηση σήμερα ξαναθυμίζοντάς τις ανοικτές εκκρεμότητες, οι οποίες δεν πρόκειται να ξεχαστούν…..όπως ίσως κάποιοι ελπίζουν.

Δυστυχώς, όμως εκτός  από την καθυστέρηση των απαντήσεων στις  επερωτήσεις που έχουν ασκηθεί και από το ΣΥΡΙZΑ , και από το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ,  αλλά και από το ΜεΡΑ 5 για το ίδιο θέμα,  βλέπω ότι η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο με αποτέλεσμαστο διάστημα των τελευταίων ημερών να έχουμε χάσει άλλους  τέσσερις ανθρώπους εν καιρώ ειρήνης.

Για τον λόγο αυτό θα ήθελα να υποβάλω θερμή παράκληση στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κύριο Κ. ΦΛΩΡΟ, στον αρχηγό  ΓΕΣ αντιστράτηγο Κύριο Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ, και στον υπουργό εθνικής άμυνας Κύριο Ν.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ  καθώς και στον υφυπουργό Κύριο Α. ΣΤΕΦΑΝΗ.

Να κάνουν τους Έλληνες περήφανους δίνοντας τους ένα στρατό που δεν προσβάλει την αξιοπρέπεια του ατόμου και αναδεικνύει αξίες που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους και όχι χειρότερους. Είμαι σίγουρος ότι και οι στρατηγοί και οι υπουργοί μας  κατά βάθος αυτό πρεσβεύουν και θέλουν. Αυτή την στιγμή όμως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται σε πολλές μονάδες. Για να γίνει πράξη αυτό θα  πρέπει πρώτα να ξεπεράσουμε τα ταμπού του παρελθόντος όπως το λεγόμενο άβατο, να υπάρξει πραγματική ΕΔΕ και όχι ΕΔΕ για τα μάτια του κόσμου, με αποτέλεσμα να βρεθούν οι ένοχοι και να λάβουν την τιμωρία που τους αρμόζει έτσι ώστε, να επέλθει η κάθαρση και να απολυμανθεί το απόστημα. Μόνο τότε κύριοι αποδίδεται δικαιοσύνη. Μόνο τότε μπορούμε να πούμε ότι ξαναδίνουμε την αξιοπρέπεια πίσω στους φαντάρους μας. Είναι ντροπή να θρηνούμε στρατιωτικούς  εν καιρώ ειρήνης. Αντιθέτως, θα ήταν τιμή να τους χάναμε εν καιρώ πολέμου, αλλά για να πολεμήσουν κύριοι θα πρέπει το ηθικό τους να είναι υψηλό και ηθικό χωρίς αξιοπρέπεια δεν υπάρχει. Οπότε αντί να εξοπλίζουμε με όπλα τον στρατό μας, που δεν λέω ότι είναι άχρηστα, καλό είναι όμως πρώτα να αρχίσουμε με το έμψυχο υλικό και μετά με τους εξοπλισμούς, γιατί μόνο με τους εξοπλισμούς  δυστυχώς δεν κάνουμε τίποτα.

Με εκτίμηση

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται