Το Ληξούρι θα επισκεφθεί αύριο Πέμπτη ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης

spot_img

Ληξούρι 7-10-2020

ΔΗΜΟΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Ληξούρι θα επισκεφθεί αύριο Πέμπτη ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης. Τον Υπουργό θα συνοδεύουν η Γενική Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χριστιάνα Καλογήρου , ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος κ.Λιάρης , η Γενική Γραμματέας Τουρισμού κ. Λοΐζου ο καθηγητής κ. Ευθύμιος Λέκκας υπεύθυνος διαχείρισης φυσικών καταστροφών , η Περιφερειάρχης κ. Κράτσα , ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς κ. Τραυλός και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Υπουργός με τη συνοδεία του θα επισκεφθούν το λιμάνι προκειμένου να σχηματίσει ιδία άποψη για τον προτεινόμενο σχεδιασμό μαρίνας που έχει καταθέσει ο Δήμος καθώς και την επέκταση στο τμήμα του πάρκινγκ στην προσφορέλα.

Κατόπιν θα μεταβούν στο σημείο που έχει προταθεί για το εργοστάσιο αφαλάτωσης που θα χρηματοδοτηθεί από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Παράλληλα θα ενημερωθούμε για την πορεία της επανίδρυσης του Λιμενικού Σταθμού στο Ληξούρι.

Μετά τις αλλεπάλληλες επαφές μας στο Υπουργείο Ναυτιλίας το προηγούμενο διάστημα θεωρούμε πολύ σημαντική την επίσκεψη στο Δήμο μας του Υπουργού και αναμένουμε να αποτελέσει την απαρχή για υλοποίηση όσων έχουμε ζητήσει.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ληξουρίου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται