Game of Thrones: Να μπει στη φυλακή ο Τζορτζ ΡΡ Μάρτιν ζητούν οι θαυμαστές

spot_img

Ήρθε η ώρα ο Τζορτζ Ρ.Ρ Μάρτιν (George R.R. Martin) να μπει… φυλακή.

Ο μυθιστοριογράφος το 2019 έδωσε μία υπόσχεση στους θαυμαστές τού «Game of Thrones» ότι, εάν μέχρι τις 29 Ιουλίου του 2020 δεν ολοκληρώσει τη συνέχεια του «A Song of Fire and Ice», τότε θα μπορούν να τον κλείσουν στη φυλακή.

«Αν δεν έχω στο χέρι το “The Winds of Winte” όταν φτάνω στη Νέα Ζηλανδία για το worldcon», έγραψε ο συγγραφέας, στο blog «έχετε εδώ την επίσημη γραπτή άδεια μου να φυλακιστώ σε ένα κελί στο White Island, με θέα τη λίμνη θειικού οξέος, μέχρι να πεθάνω».

Παρόλο που ο συγγραφέας λέει ότι η καραντίνα τον βοήθησε να σημειώσει «πρόοδο» στη συγγραφή του «The Winds of Winte», παραδέχτηκε στα τέλη Ιουνίου ότι έχει ακόμη «πολύ δρόμο» πριν να τελειώσει το βιβλίο.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Λόγω του ότι ο Μάρτιν δεν τήρησε τη δική του υπόσχεση, οι θαυμαστές του ζητούν τώρα τη φυλάκισή του.

«Στείλτε τους ομοσπονδιακούς, υποθέτω», έγραψε ένας θαυμαστής, μαζί με τη δημοσίευση που ανακοίνωνε ο Μάρτιν την υπόσχεση του.

 «Ήρθε η ώρα σας Τζορτζ», δημοσίευσε κάποιος άλλος με ένα GIF αστυνομικού.

ΠΗΓΗskai.gr

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img