Πριν λίγο πολίτης του Αργοστολίου μας ενημέρωσε για πολύ σοβαρό πρόβλημα στο δρόμο Σόλωνος Γαλιατσάτου στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς. Ο δρόμος έχει ανοίξει ακριβώς στο κέντρο και έχουν μπει, για την ώρα, τρεις πλαστικοί κώνοι. Μοιάζει σα να έχει μία λακκούβα, αλλά στην ουσία ο δρόμος φαίνεται να είναι κούφιος από κάτω. Μάλιστα ο πολίτης μας τόνισε ότι παρόλο που έχει ενημερωθεί η Δημοτική Αρχή Αργοστολίου για το θέμα από χτες, δεν έχει γίνει καμία απολύτως εργασία.
Υπάρχει ουσιαστικά άμεσος κίνδυνος να γίνει κάποιο ατύχημα τις βραδινές ώρες που υπάρχει σκοτάδι, αφου δίπλα περνάνε κανονικά τα αυτοκίνητα… πιστεύοντας οτι είναι μια απλή λακκουβίτσα! Όμως, προσοχή σε όλους!!!
Παρακαλούμε τους υπευθύνους και τη Δημοτική Αρχή να σπεύσουν τις εργασίες αποκατάστασης του δρόμου, πριν γίνει κανένα κακό εκεί πέρα.
ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ: Μας ενημέρωσε ξανά ο πολίτης ότι μόλις έφτασε στο σημείο κάποιος και θα φέρουν μηχάνημα για την επιδιόρθωση του δρόμου.
