Οδηγοί ΤΑΞΙ Αργοστολίου: ΟΧΙ στη δρομολόγηση διώροφων λεωφορείων τουριστικής περιήγησης

spot_img

Ο κλάδος των ΤΑΞΙ στο Αργοστόλι δεν αντέχει και άλλο πλήγμα. Όσοι επιδιώκουν να μας δώσουν “την χαριστική βολή” με διώροφα λεωφορεία θα μας βρουν απέναντι. Είναι δεδομένο ότι ο κλάδος των ΤΑΞΙ στο Αργοστόλι έχει υποστεί τα τελευταία χρόνια απανωτά “χτυπήματα”. Η οικονομική κρίση , η πανδημία , η πτώση του τουρισμού , η χρονική μείωση της τουριστικής σεζόν έχουν δημιουργήσει μία “εκρηκτική” ατμόσφαιρα στον τομέα μας,  οπότε το τελευταίο που αναμέναμε από την Τοπική Αυτοδιοίκηση της περιοχής  μας είναι να συμβάλει στην ενίσχυση κινήσεων που θα αποτελέσουν την “ταφόπλακα” του κλάδου μας στον Δήμο μας.

Καταδικάζουμε τη στάση της πλειοψηφίας της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου, όπου το μόνο πρόβλημα που βρήκε να επιλύσει είναι η επιδίωξη ενός επιχειρηματία να δρομολογήσει διώροφο λεωφορείο τουριστικής περιήγησης στο Αργοστόλι, αγνοώντας δεκάδες επαγγελματίες ΤΑΞΙ  και τις  οικογένειες τους,  που αγωνίζονται να επιβιώσουν όλο αυτό το τόσο δύσκολο διάστημα.

Καλούμε τον Δήμαρχο Αργοστολίου και το δημοτικό συμβούλιο Αργοστολίου να θέσουν τέλος σε κινήσεις που αντιστρατεύονται τα συμφέροντα της περιοχής μας (επιδείνωση του ήδη οριακού κυκλοφοριακού, μείωση της πελατείας της “αγοράς”  του Αργοστολίου, κ.α.) και να εκφράσουν αυθεντικά την βούληση της τοπικής κοινωνίας στην λογική πως   “δεν γίνεται για να κερδοσκοπήσει ένας να θιγούν ζωτικά οι πολλοί και δη αυτοί που είναι παρόντες στον τόπο προσφέροντας υπηρεσίες ολοχρονικά”. Λαμβάνοντας υπόψη την παράγραφο 3 του αρ. 1 της υπ’ αρ. 22212/29-10-2008 ΚΥΑ.

Αναμένουμε την απάντηση από τις τεχνικές υπηρεσίες   του Δήμου Αργοστολίου στο αίτημά μας, με αριθμό πρωτοκόλλου  3376/1-3-22, για τον καθορισμό αστικής περιοχής όπως ορίζει ο νόμος.

Με εκτίμηση

-ο-                                                                                                 -ο-

πρόεδρος                                                                                    γραμματέας

ΚΟΛΑΪΤΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ                                                       ΠΕΦΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται