Διάθεση 10 πάγκων στη Δημοτική Αγορά Αργοστολίου – Τα δικαιολογητικά για την κατάθεση αιτήσεων

spot_img

                                                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

   Ανακοινώνεται η διάθεση δέκα (10) πάγκων στη Δημοτική Αγορά Αργοστολίου.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αίτηση στο Δήμο  Αργοστολίου στο Τμήμα Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων που βρίσκεται επί της οδού  21ης Μαΐου  στο Αργοστόλι  (κτίριο παλαιών λουτρών),  έως και τις 6 -12-2022  με συνημμένα τα κάτωθι δικαιολογητικά:

1. Βεβαίωση εγγραφής στο μητρώο αγροτών και αγροτικών εκμεταλλεύσεων από την Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας εφόσον υποχρεούται ειδάλλως έγγραφο από την ανωτέρω υπηρεσία ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις εγγραφής.

2. Άδεια παραγωγού (εφόσον υφίσταται).

3. Ασφαλιστική ενημερότητα από τον ΕΦΚΑ.

4. Βεβαίωση μη οφειλής από τον Δήμο.

5. Πιστοποιητικό ότι είναι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Αργοστολίου κατά προτεραιότητα  και ακολούθως των υπόλοιπων Δήμων   της  Κεφαλονιάς.

6. Εκκαθαριστικό εισοδήματος.

7. Εφόσον είναι πολύτεκνοι ή τέκνα πολύτεκνης οικογένειας και διατηρούν   πολυτεκνική ιδιότητα πιστοποιητικό από την Α.Σ.Π.Ε.

8. Εφόσον έχουν την επιμέλεια ατόμου με αναπηρία σε ποσοστό 67% και άνω, πιστοποιητικό από αρμόδια υγειονομική επιτροπή.  

9. Υπεύθυνη δήλωση που θα αναφέρει ότι έλαβαν γνώση και αποδέχονται τους όρους του κανονισμού λειτουργίας Δημοτικής  Αγοράς  Αργοστολίου.

   Το αντάλλαγμα ορίζεται στο ποσό των 300,00 ευρώ ετησίως για κάθε πάγκο και θα καταβάλλεται εφάπαξ. Ανεξάρτητα από το χρονικό διάστημα που κάνει χρήση ο δικαιούχος το αντάλλαγμα καταβάλλεται ολόκληρο (αν για παράδειγμα κάποιος κάνει χρήση μόνο την θερινή περίοδο θα πληρώνει για ολόκληρο το έτος).

Η παρούσα δημοσιοποιείται στα Μ.Μ.Ε ,αναρτάται στην ιστοσελίδα του Δήμου και στον πίνακα Ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος (Πλ. Βαλλιάνου).

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Υπεύθυνος Δημοτικής Αγοράς  Αργοστολίου

                                                  ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΑΜΟΥΡΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται