Συμμετοχή της Κεφαλονιάς στην τουριστική B-to-B έκθεση στην Γερμανία «Counter Days»

spot_img

Συμμετοχή με μεγάλη επιτυχία της Κεφαλονιάς στην τουριστική BtoB έκθεση στην Γερμανία «Counter Days».

Σε μια από τις πρώτες ενέργειες του 2021 και στα πλαίσια της στρατηγικής μας για ανάπτυξή της γερμανικής αγοράς, η τουριστική επιτροπή σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων έλαβε μέρος στην διαδικτυακή έκθεση «Counter Days», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Φεβρουαρίου και οργανώθηκε από έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς εκδότες της Γερμανίας “fvw-Travel Talk”.

Δεδομένου των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω COVID στην Γερμανία, η έκθεση πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά -διαδικτυακά. Η Κεφαλονιά είχε το δικό της διαδικτυακό περίπτερο  στην αίθουσα που παρουσιαζόταν διαδικτυακά η Ελλάδα και οι συμμετέχοντες μπορούσαν να έρθουν σε επαφή με τον κ. Λιναρδάτο  υπεύθυνο  για τις δημόσιες σχέσεις του Δήμου στην Γερμανία, με chat ή videocall.

Την έκθεση επισκέφθηκαν 2300 επισκέπτες, κυρίως τουριστικοί πράκτορές από όλη την Γερμανία, και οι περισσότεροι από αυτούς επισκέφθηκαν το περίπτερο της Κεφαλονιάς όπου μπορούσαν να κατεβάσουν πληροφορίες για το νησί.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Κατά την διάρκεια των 2 ημερών ο κ. Λιναρδάτος ήρθε σε προσωπική επαφή με 143 ενδιαφερόμενους επισκέπτες μέσω chat ή videocall. Οι συζητήσεις πραγματοποιήθηκαν με μεγάλο ενδιαφέρον για το τι έχει να προσφέρει η Κεφαλονιά. «Από τις συνομιλίες μου με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες θα μπορούσα να συγκεντρώσω μια τάση στις ερωτήσεις. Φαίνεται ότι οι Γερμανοί τουρίστες αναζητούν έναν νέο προορισμό για εξερεύνηση στην Ελλάδα και καθώς η Κεφαλονιά δεν είναι ακόμη πολύ γνωστή στη Γερμανία, αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς », λέει ο κ. Λινάρδατος.

Επόμενο βήμα είναι να διατηρήσουμε αυτές τις επαφές και να τους βοηθήσουμε με ειδήσεις, περιεχόμενο και προσφορές να πουλήσουν διακοπές στην Κεφαλονιά στους πελάτες τους.

Η συμμετοχή στην συγκεκριμένη έκθεση αποτελεί δράση στα πλαίσια των βασικών πυλώνων της στρατηγικής μας για το 2021.

Εκ της Τουριστικής Επιτροπής

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img