Ο Δήμαρχος Αργοστολίου υπέγραψε συμβάσεις κατασκευής δύο σημαντικών έργων

spot_img

Αργοστόλι, 17-05-2021

Σήμερα, Δευτέρα 17 Μαΐου 2021, ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο  πληρεξούσιος εκπρόσωπος της εταιρείας «ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΑΕ» κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος  προχώρησαν στην υπογραφή δύο σημαντικών, για το Δήμο μας, συμβάσεων κατασκευής έργου:

  1. «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ» ποσού 181.474,61 € (Χωρίς Φ.Π.Α.)

Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις  ΣΑΤΑ & ΑΠΕ και περιλαμβάνει παρεμβάσεις στην οδοποιία όλων των δημοτικών ενοτήτων του Δήμου μας. Κύρια παρέμβαση επιχειρείται στην Κοινότητα Διλινάτων όπου θα πραγματοποιηθεί πλακόστρωση σε στενά και σοκάκια προσδίδοντας ένα ιδιαίτερο γνώρισμα σε αυτή.

  • «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΡΟΥ» ποσού  129.655,51 € (Χωρίς Φ.Π.Α.).

Το έργο χρηματοδοτείται από  πιστώσεις ΙΑΝΟΥ και περιλαμβάνει επιδιορθώσεις στο δημοτικό κτίριο του Πόρου που στεγάζει τις διοικητικές υπηρεσίες  και στο οποίο επίσης  πραγματοποιούνται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της περιοχής.

Το συγκεκριμένο ακίνητο  εδώ και χρόνια αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα με αποκορύφωμα την κατάρρευση μεγάλου μέρους της στέγης και την εισροή υδάτων κατά το πέρασμα του ΙΑΝΟΥ

Η Δημοτική Αρχή δουλεύοντας με μεθοδικότητα και  προσήλωση στο στόχο της, καταφέρνει να κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της εκτελώντας έργα υποδομής που αναβαθμίζουν  το Δήμο μας.

Μετά και την ολοκλήρωση της υποβολής προτάσεων στο πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ, αναμένεται η ανακοίνωση μιας σειράς χρηματοδοτήσεων που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα του Δήμου μας  και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των δημοτών.

Η Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου αποδεικνύει έμπρακτα για ακόμα μια φορά ότι πρόκειται για Δημοτική Αρχή έργων και όχι απλά υποσχέσεων.

Εκ του Γραφείου Δημάρχου

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται