Κλειστό θα παραμείνει λόγω Κορονοϊού και το ξενοδοχείο White Rocks

spot_img

“Μετατίθεται η λειτουργία του ξενοδοχείου μας White Rocks για το 2021”

Στις δύσκολες αυτές στιγμές που διανύει ο ελληνικός τουρισμός και η χώρα γενικότερα, απόρροια της εξέλιξης της πανδημίας του COVID-19, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως οι προσπάθειες της εταιρείας μας ‘White Rocks’ να εκκινήσει την λειτουργία της την θερινή σεζόν 2020 δυστυχώς δεν ευδοκίμησαν, με αποτέλεσμα το ξενοδοχείο μας να μεταθέσει την έναρξη της λειτουργίας του για την σεζόν 2021.

Οι σκέψεις μας, στα 46 χρόνια της απρόσκοπτης λειτουργίας μας, παραμένουν πάντα εστιασμένες στην ευμάρεια των εργαζομένων μας, των συνεργατών μας και του νησιού μας. Όμως σε αυτή την άνιση μάχη και το διαρκώς μεταβαλλόμενο και αβέβαιο περιβάλλον η απόφαση είναι δυστυχώς μονόδρομος, μη δίνοντας μας την δυνατότητα – έστω και με χαμηλή πληρότητα- να στηρίξουμε τους συνεργάτες μας, την τοπική αγορά και την τοπική κοινωνία που τόσο το έχει ανάγκη.

Ως εκ τούτου αποτελεί στρατηγική επιλογή να στρέψουμε την προσοχή μας στο μέλλον αναπτύσσοντας νέες διαδικασίες, οργανωτικές λειτουργίες και εκπαιδεύσεις που κρίνονται απαραίτητες για την βελτίωση και τον επαναπροσδιορισμό του τουριστικού προϊόντος μας, προσβλέποντας σε μια επιτυχή τουριστική χρονιά το 2021.

Με εκτίμηση,
H Διεύθυνση του White Rocks

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται