ΝΟΚΙ: Αγώνας επίδειξης στον κόλπο Αργοστολίου για σκάφη ανοιχτής θάλασσας (βίντεο – εικόνες)

spot_img

Τώρα που το καλοκαίρι βαδίζει σταθερά προς το τέλος του, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ΝΟΚΙ) κάνει μια πρώτη κίνηση ώστε να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων των συμπολιτών μας για το άθλημα της Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας.

Ήδη αυτή τη στιγμή (Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου) είναι σε εξέλιξη Αγώνας – Επίδειξη για σκάφη ανοιχτής θάλασσας μέσα στον κόλπο του Αργοστολιού ξεκινώντας από το λιμάνι. Ο αγώνας έχει ήδη ξεκινήσει από τις δώδεκα το μεσημέρι και όλη η διαδρομή θα είναι περίπου 4 ναυτικά μίλια.

Λίγα λόγια για τον ΝΟΚΙ

Ο ΝΟΚΙ διατηρεί αδιάλειπτα από το 1987 ενεργό τμήμα Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας και έχει κάνει αισθητή την παρουσία του σε όλο το Ιόνιο συμμετέχοντας και διοργανώνοντας Αγώνες με αρκετές διακρίσεις (δύο συνεχόμενες χρονιές σκάφος του Ομίλου μας ήταν δεύτερο στη γενική βαθμολογία της περιφέρειας του Ιονίου) αλλά και με συμμετοχή στο Ράλι Αιγαίου.

Ο ΝΟΚΙ σας καλεί, όλους όσους έχουν την περιέργεια να γνωρίσουν το άθλημα της Ιστιοπλοϊας Ανοιχτής Θάλασσας, ανεξαρτήτου ηλικίας, να έρθουν σε επαφή μαζί του με μοναδική προϋπόθεση να ξέρουν κολύμπι.

Ευχαριστούμε την Angela Mourelatou για το βίντεο και τις φωτογραφίες από τον αγώνα μέχρι και αυτή τη στιγμή.

ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται