Ένταξη του ΚΕΠ Αργοστολίου στο πρόγραμμα My KEP LIVE μέσω βιντεοκλήσης

15 ιδέες για έξυπνα δώρα τεχνολογίας για κάθε ηλικία που θα ενθουσιάσουν – Θα τα βρείτε και στο Αργοστόλι

spot_img

ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΕΠ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MY KEP LIVE

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ

O Δήμος Αργοστολίου προβαίνοντας, δια της αρμόδιας υπηρεσίας των Κ.Ε.Π του Δήμου, συντονισμένα και ταχύτατα σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, εντάχθηκε στους πρώτους 34 Δήμους της χώρας που θα συμμετέχουν  στην Α΄φάση του προγράμματος my kep live και θα εξυπηρετούν τους πολίτες μέσω βιντεοκλήσεων. 

Η καινοτόμος αυτή υπηρεσία θα προσφέρεται από το κεντρικό   ΚΕΠ του Δήμου στο Αργοστόλι, μέσω της ενιαίας ηλεκτρονικής πύλης του Δημοσίου Gov.gr, στην ηλεκτρονική διεύθυνση mykeplive.gov.gr.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Η ψηφιακή πύλη «mykeplive», αποτελεί ένα επιπλέον βήμα για την εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση πολιτών από τα στελέχη του Κ.Ε.Π. Δια της ψηφιακής αυτής πύλης παρέχεται η δυνατότητα στους πολίτες για την υποβολή αιτημάτων προς τα ΚΕΠ και την εξυπηρέτησή τους επί πλήθους διαδικασιών, μεταξύ των οποίων και υπηρεσιών που αφορούν συγκεκριμένα την επιχειρηματική κοινότητα, αλλά και αριθμό υπηρεσιών που άπτονται της αρμοδιότητας των Δήμων. 

Με την νέα αυτή υπηρεσία, πλήθος υποθέσεων που διεκπεραιώνονται από το ΚΕΠ0428 Αργοστολίου,  μπορούν να γίνονται ψηφιακά, μέσω βιντεοκλήσεων, χωρίς να υπάρχει η ανάγκη οι πολίτες να επισκέπτονται το ΚΕΠ, ενώ παράλληλα παραμένει ζωντανή η επικοινωνία και  αναβαθμίζεται η εξυπηρέτησή τους.

Οι πολίτες μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης mykeplive.gov.gr, θα οδηγούνται στην πύλη εισόδου και επικοινωνίας με εκπρόσωπο του ΚΕΠ. θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν, κατόπιν ψηφιακών ραντεβού,  βιντεο-κλήση με υπάλληλο του ΚΕΠ την ημέρα και την ώρα που επιθυμούν, κατά τις ώρες λειτουργίας του ΚΕΠ.

Κατά τις ημερομηνίες 9 και 10/7/2020 οι υπάλληλοι του Κ.Ε.Π Αργοστολίου θα παρακολουθήσουν με τηλεδιάσκεψη εκπαιδευτική ημερίδα, με τίτλο «ΚΕΠ και Ψηφιακή Εξυπηρέτηση Πολιτών (mykeplive+gov.gr)», ώστε να είναι πλήρως καταρτισμένοι, κατά την έναρξη λειτουργίας της νέας ψηφιακής πύλης.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img