Δημιουργία ειδικότητας βοηθού εργοθεραπευτή της Υγειονομικής Σχολής του Γ. Νοσοκομείου Κεφαλονιάς

spot_img

Δικαίωση των προσπαθειών μας η δημιουργία ειδικότητας βοηθού εργοθεραπευτή της Υγειονομικής Σχολής του Γ.Νοσοκομείου Κεφαλονιάς

Με ιδιαίτερη χαρά ενημερώθηκα για τη δημιουργία νέου τμήματος ειδικότητας βοηθού Εργοθεραπευτή της Σ.Α.Ε.Κ του Γ.Ν. Κεφαλονιάς.

Πρόκειται για μια νέα πολύτιμη και απαραίτητη ειδικότητα για τον τόπο μας και για τους τρεις Δήμους Αργοστολίου, Ληξουρίου και Σάμης, όπου λειτουργούν Δημόσιες και Ιδιωτικές Δομές Υγείας όπως Κέντρα Εργοθεραπείας, Κέντρα Φροντίδας Ηλικιωμένων, Οίκοι Ευγηρίας καθώς και Στέγη Διημέρευσης Ατόμων με Αναπηρία αλλά και Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑμεΑ.

Το πρόβλημα της εύρεσης προσωπικού για την συγκεκριμένη ειδικότητα λόγω έλλειψης επάρκειας, τέθηκε στην συνάντηση που πραγματοποίησα με τον Διευθυντή κ. Νίκο Μοντεσάντο και το προσωπικό της Σχολής πριν από μερικούς μήνες (https://rb.gy/zstvsq).

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Έπειτα από την πολύ παραγωγική συνεργασία με την Γ.Γ Υπηρεσιών Υγείας κα. Λίλιαν Βιλδιρίδη αλλά και με την πρόσφατη απόφαση του Υφ. Υγείας κ. Μάριου Θεμιστοκλέους, καταφέραμε να οριστεί η νέα ειδικότητα που θα λειτουργήσει κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2024-2025 στην Σ.Α.Ε.Κ του Γ.Ν Κεφαλονιάς.

Τέλος, οφείλω να τονίσω το ενδιαφέρον της Προέδρου της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων των ΑμεΑ «Υπερίων» κας. Σοφία Μαροπούλου Ζαφειράτου ως προς την ανάδειξη του συγκεκριμένου θέματος.

Ως βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης, αποτελεί χρέος μου η προσπάθεια επιτάχυνσης των αποφάσεων που απαιτούνται για την ενίσχυση των Υγειονομικών Σχολών του Νομού μας.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img