Μια μεγάλη μέρα για το Ναυτικό Μουσείο Ιονίου στα Φάρσα Κεφαλονιάς και τους ναυτικούς μας

spot_img

Μια μεγάλη μέρα για το Ναυτικό Μουσείο Ιονίου και τους ναυτικούς μας!

Η σημερινή είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τον πολιτισμό των νησιών μας και τους ναυτικούς μας.

Ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλης Κουτουλάκης υπέγραψε σήμερα τη χρηματοδότηση της μελέτης για το Ναυτικό Μουσείο Ιονίου στα Φάρσα με 84.320 ευρώ. Στη χρηματοδότηση συμπεριλαμβάνεται η αρχιτεκτονική και η μουσειολογική μελέτη του κτιρίου και δικαιούχος του έργου είναι ο Δήμος Αργοστολίου.

Νιώθω μεγάλη χαρά που δικαιώνεται ο αγώνας συμπολιτών μας με σπουδαία προσφορά στον τόπο. Πρωτίστως του Άγγελου Μπενετάτου και του Συλλόγου Φίλων του Ναυτικού Μουσείου Ιονίου, αλλά και όσων βοήθησαν. Συγχαρητήρια για την προσήλωση στο στόχο και την επιτυχία.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Η σημερινή εξέλιξη ανοίγει το δρόμο για την αποπεράτωση του μουσείου στα Φάρσα, ενός χωριού συνδεδεμένου με τη ναυτοσύνη και τη θάλασσα. Σε συνδυασμό με το Μουσείο Γεράσιμου Σκλάβου, την Αρχαιολογική Συλλογή Σάμης και τη χρηματοδότηση του Αρχαιολογικού Μουσείου με 7 εκ. ευρώ, ολοκληρώνεται μια τετραετία με πολύ θετικό αποτύπωμα για τον πολιτισμό μας. Στον ίδιο δρόμο αξίζει να συνεχίσουμε.

Το ενδιαφέρον του ΥΝΑΝΠ αυτή την τετραετία για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη είναι συνεχές και η προσφορά του Γενικού Γραμματέα Μανώλη Κουτουλάκη είναι σπουδαία. Έχει συνδέσει το όνομά του με την έννοια της νησιωτικής πολιτικής σε κάθε επίπεδο. Τον ευχαριστούμε θερμά. Ξέρουμε ότι σύντομα θα είναι πάλι κοντά μας, στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη!

Παναγής Καππάτος

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img