Συμμετοχή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για παραγωγούς προϊόντων του Ιονίου “Αγροδιατροφικός Χάρτης Ιόνιας Γης”

spot_img

Θέμα : Δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας «Αγροδιατροφικός Χάρτης  Ιόνιας Γης» από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων- Ανοιχτή πρόσκληση

Η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων πρόκειται να δημιουργήσει μια ηλεκτρονική πλατφόρμα η οποία θα εμπεριέχει παραγωγούς της Περιφέρειάς μας για την ανάδειξη, προβολή και προώθηση των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων. Όραμά μας είναι η εν λόγω πλατφόρμα να γίνει ορόσημο για το ηλεκτρονικό επιχειρείν των παραγωγών παραδοσιακών προϊόντων της Ιόνιας Γής, και να αποτελέσει τον πρώτο ηλεκτρονικό «Αγροδιατροφικό Χάρτη Ιόνιας Γης».

Προσκαλούμε, λοιπόν, όλους τους παραγωγούς προϊόντων από τα νησιά μας να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ στη νέα αυτή προσπάθειά μας, διαφημίζοντας όχι μόνο τα προϊόντα σας αλλά και τα παραδοσιακά προϊόντα εν γένει των Ιονίων Νήσων, με ιδιαίτερες διατροφικές κι ευεργετικές αξίες.

Ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Π.Ι.Ν., Νίκος Μουζακίτης, δήλωσε: «Στοχεύουμε κάθε επισκέπτης αλλά και κάτοικος της περιοχής μας, στο μέλλον που θα θέλει να μάθει και να αναζητήσει τα προϊόντα του τόπου μας,  χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη εφαρμογή  να μπορεί άμεσα να συνδεθεί με τις ηλεκτρονικές περιηγήσεις για τα επτανησιακά παραδοσιακά προϊόντα, βασισμένα στην ισχυρή ταυτότητα και φήμη της περιοχής μας».

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Οι παραγωγοί που θα συμμετέχουν στην διαδικτυακή πύλη θα έχουν την δυνατότητα να προωθήσουν, να παρουσιάσουν και τελικά να πουλήσουν (έμμεσα) τα προϊόντα τους σε κάθε ενδιαφερόμενο καταναλωτή. Από την άλλη, οι καταναλωτές χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή θα έχουν την δυνατότητα να αναζητήσουν κοντινές τοποθεσίες από όπου μπορούν να προμηθευτούν ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων απευθείας από τον παραγωγό.

Προσκαλούμε όσους επιθυμούν να καταχωρηθούν δωρεάν στην πλατφόρμα, να στείλουν email στο:  ionian.agro@gmail.com.

Πληροφορίες: 2661362281

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

και

ΤΗΣ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Νικόλαος Μουζακίτης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img