Παναγής Καππάτος στη Βουλή: “Στέρεψαν τα δάκρυα του κ. Τσίπρα!”

spot_img

Δελτίο Δελτίο Τύπου που αφορά στη παρέμβαση Βουλευτή Κεφαλονιάς – Ιθάκης στη Βουλή στο πλαίσιο της ψήφισης του Σ/Ν του Υπουργού Επικρατείας αναφορικά με την ΕΥΠΤύπου

«Στέρεψαν τα δάκρυα του κ. Τσίπρα!»- Παρέμβαση Καππάτου στη Βουλή για την αναβάθμιση της ΕΥΠ

Ψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής το Σχέδιο Νόμου του Υπουργού Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη που αφορά στη Κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου με θέμα «Επείγουσες διατάξεις για την ενίσχυση της ακεραιότητας στη λειτουργία της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών».

Στη παρέμβασή του ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος επισήμανε τα θεσμικά αντανακλαστικά που επέδειξε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη υπόθεση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Μάλιστα, οι πρόσφατες αποκαλύψεις στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας του πρώην Διοικητή της ΕΥΠ κ. Ρουμπάτη «στέρεψαν τα δάκρυα» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Τσίπρα.

Η παραδοχή της παρακολούθησης στελεχών της Κυβέρνησης επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ αρκεί να καταδείξει τη θεσμική ωριμότητα που η παρούσα κυβέρνηση διαχειρίστηκε το ζήτημα που ανέκυψε.

Τέλος, ιδιαίτερα σημαντικό σημείο της Πράξης είναι η πρόβλεψη για υποχρεωτική έγκριση από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Εφετών της εισαγγελικής διάταξης που εκδίδεται από τον αρμόδιο εισαγγελικό λειτουργό που αποσπάται στην ΕΥΠ.

Με τον τρόπο αυτό απαντούμε στο αίτημα για περισσότερη διαφάνεια και συνθήκες ακεραιότητας στην λειτουργία της ΕΥΠ.

Μπορείτε να βρείτε τη παρέμβαση του Βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγή Καππάτου στον σύνδεσμο που ακολουθεί:  https://bit.ly/3BJXebs

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται