Με άνοδο +12,3% σε επίπεδα ρεκόρ οι τουριστικές αεροπορικές αφίξεις στην Κεφαλονιά μας

spot_img

Με άνοδο +12,3% σε επίπεδα ρεκόρ οι τουριστικές αεροπορικές αφίξεις στην Κεφαλονιά μας! 

Σύμφωνα με το αποψινό βραδινό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Alpha με την Μαρία Νικόλτσιου η Κεφαλονιά μας προβάλλεται στις πρώτες πανελλήνιες θέσεις των αεροπορικών αφίξεων φέτος από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούλιο με άνοδο +12,3%, σε σχέση με το έτος ρεκόρ 2019! 

Όπως επίσης είπε ο δημοσιογράφος του σταθμού Σταύρος Μονεμβασιώτης τα έσοδα από τον τουρισμό φέτος αναμένονται να είναι συνολικά στην χώρα μας 20 δισεκατομμύρια ευρώ. Όπως περίπου και το έτος ρεκόρ 2019! 

Ο έγκυρος δημοσιογράφος του Alpha ανέφερε ακόμα πως το μέσο όρο τουριστικής δαπάνης ανά άτομο είναι 600 ευρώ και πως σε σχέση με το 2021 η άνοδος αεροπορικών τουριστικών αφίξεων στην Ελλάδα μας είναι +169,5% με 16,2 εκατομμύρια επιβάτες μέχρι τον Ιούλιο! 

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Για να συγκρίνουμε την μεγάλη συγκριτικά άνοδο του τουρισμού στην χώρα μας πρέπει να αναφέρω πως νωρίτερα σήμερα ανακοινώθηκε  από την Eurostat πως ενώ το Ιούλιο φέτος υπήρξε… μείωση των αεροπορικών αφίξεων στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση σε σχέση με το έτος 2019 κατά -15% μόνο στην Ελλάδα μας υπήρξε άνοδος τον ίδιο μήνα κατά +7%! 

Τέλος, ευχόμαστε να συνεχιστεί η πραγματικά εντυπωσιακή άνοδος του τουρισμού μας προς χάρη της ανόδου της Ελληνικής οικονομίας συνολικά έτσι ώστε μεταξύ των πολλών άλλων καλών η κυβέρνηση να μπορέσει να έχει περισσότερα χρήματα να δώσει στον κόσμο που υποφέρει από το διεθνές φαινόμενο του πληθωρισμού ειδικά στον δύσκολο ενεργειακά χειμώνα που έρχεται. 

Σπύρος Καγκάδης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται