ΕΛΜΕ-ΚΙ: Καταγγελία για την αστυνομική βία στους κατοίκους της Νέας Σμύρνης

spot_img

ΕΝΩΣΗ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – ΙΘΑΚΗΣ (ΕΛΜΕ-ΚΙ)

Καταγγελία για την αστυνομική βία στους κατοίκους της Νέας Σμύρνης

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ ΚΙ καταγγέλλει το νέο όργιο βίας και τρομοκρατίας που ξεδιπλώνεται από την κυβέρνηση απέναντι στον εχθρό λαό, τα τελευταία εικοσιτετράωρα και ενώνει την φωνή του με τις δυναμικές κινητοποιήσεις του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος και όλου του λαού βροντοφωνάζοντας ότι:

Δε θα μας κλείσουν το στόμα με την αστυνομία και την τρομοκρατία!

Mε τις «επιδόσεις» στα κρούσματα, τους διασωληνωμένους και τους νεκρούς από την πανδημία να χτυπάνε κόκκινο, με το σύνολο των εργαζόμενων  να δεινοπαθεί, με την δημόσια υγεία και τα νοσοκομεία υποστελεχωμένα   να αγκομαχούν και με την παιδεία στο στόχαστρο,  η κυβέρνηση το μόνο μέτρο που παίρνει είναι το δυνάμωμα της κρατικής καταστολής, απέναντι στους εργαζόμενους και νεολαία.

Στην πλήρη αποτυχία της στην διαχείρισης της πανδημίας ως αποτέλεσμα της αντιλαϊκής της πολιτικής, η κυβέρνηση απαντά με ωμή και απροκάλυπτη βία, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι διαχρονικά, η όξυνση του αυταρχισμού είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ένταση της αντιλαϊκής πολιτικής.

Είναι πλέον καταφανές, ότι αξιοποίησε  και αξιοποιεί καθημερινά τις συνθήκες της πανδημίας ως πρόσχημα για επιπλέον  περιοριστικά μέτρα, αντιεκπαιδευτικές επιλογές και μόνιμες απαγορεύσεις, στη μαζική λαϊκή δράση.

Οι μάσκες έχουν πέσει! Δεν έχει καμία σχέση η καταστολή και το κρεσέντο βίας απέναντι σε εργαζόμενους, φοιτητές, νεολαίους, αλλά και στις γειτονιές, με την προστασία της υγείας!

Ως εδώ!

Η τρομοκρατία δε θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει!

Αργοστόλι 9/3/21

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΚΙ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται