6η συνεδρίαση ΔΣ Λιμενικού Ταμείου την Τετάρτη 10/06/2020 με 9 θέματα

15 ιδέες για έξυπνα δώρα τεχνολογίας για κάθε ηλικία που θα ενθουσιάσουν – Θα τα βρείτε και στο Αργοστόλι

spot_img

ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε τηλεδιάσκεψη

Παρακαλείσθε, σύμφωνα με το άρθρο 10 της πράξης ΝΠΠ   λαμβανομένων  υπόψη  και  των  οριζόμενων  στο  υπ ́  αριθμ. 18318/13-03-2020 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, στο οποίο περιγράφονται οι  διαδικασίες  σύγκλησης  των  συλλογικών  οργάνων  για  την  προστασία  και αποφυγή διάδοσης του Κορωναιού COVID-19, όπως συμμετέχετε  στην 6η  Συνεδρίαση η οποία θα πραγματοποιηθεί ( με τηλεδιάσκεψη ) στις 10 Ιουνίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 π.μ προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης   :

1) Έγκριση φακέλου δημόσιας σύμβασης για την ανάθεση της μελέτης: Eπικαιροποίηση και συμπλήρωση τοπογραφικών υπόβαθρων στα όρια της ζώνης λιμένα Αργοστολίου για τον επανακαθορισμό της.

2)Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: Προμήθεια και εγκατάσταση κιβωτίων ηλεκτρικών και υδραυλικών παροχών στο λιμάνι Βαθέως Ιθάκης.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

3)Ορισμός  Επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 151 παρ.1 του ν.4412/16 του έργου: Προμήθεια και εγκατάσταση κιβωτίων ηλεκτρικών και υδραυλικών παροχών στο λιμάνι Βαθέως Ιθάκης.

4)Αποδοχή μελέτης με τίτλο: Προμήθεια πλωτής προβλήτας από σκυρόδεμα στον Πόρο, και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης της προμήθειας.

5)Κατάρτιση των όρων διακήρυξης για την προμήθεια με τίτλο: Προμήθεια πλωτής προβλήτας από σκυρόδεμα στον Πόρο, με ανοικτή διαδικασία σύμφωνα με ΕΣΗΔΗΣ.

6)Γνωμοδότηση για την έγκριση του Α΄σταδίου της μελέτης ΄΄Σχεδιασμός ξύλινων περγκολών παραλιακού μετώπου & επανασχεδιασμός πεζοδρομίων και παραλιακής οδού στην λιμενική ζώνη Βαθέως Ιθάκης, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 66/2020 Απόφαση Δ.Σ Ιθάκης. 

7)Ανάκληση και τροποποίηση αποφάσεων παραχωρήσεων λιμενικών χώρων Βαθέως Ιθάκης.

8)Διαγραφή ποσών από χρηματικούς καταλόγους λόγω εξόφλησης τους.                                                                                  

9)Εξέταση αιτημάτων για παραχώρηση χρήσης χώρων αρμοδιότητας  ΔΛΤΚ-Ι.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img