Συνάντηση Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Γιάννη Τρεπεκλή με τον Σπύρο Σπύρου, πρώην Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

15 ιδέες για έξυπνα δώρα τεχνολογίας για κάθε ηλικία που θα ενθουσιάσουν – Θα τα βρείτε και στο Αργοστόλι

spot_img

Το πρωί της Δευτέρας ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων  κ. Γιάννης Τρεπεκλής συναντήθηκε με τον κ. Σπύρο Σπύρου, όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να καταθέσουν τον κοινό τους προβληματισμό για την πορεία του ΕΣΠΑ και του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε ή Ε.Π.Α).

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γιάννης Τρεπεκλής μετά το τέλος της συνάντησης δήλωσε:

«Ο κ. Σπύρος Σπύρου κατέθεσε και εκείνος την εμπειρία του από την υλοποίηση των συγκεκριμένων προγραμμάτων και όλοι αναγνωρίζουμε ότι η γραφειοκρατία πολλές φορές στέκεται εμπόδιο στην πρόοδο των έργων και στη πολιτική βούληση για την υλοποίηση σημαντικών έργων. Ελπίζουμε με την επιμέλεια που θα επιδείξουμε οι συνεργάτες μου και εγώ, με την παρουσία μου και την εμπειρία μου να κατορθώσουμε να υπερκεράσουμε τα γραφειοκρατικά εμπόδια και να επιταχύνουμε τους ρυθμούς υλοποίησης των έργων, ώστε να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατό χρηματοδοτικό εργαλείο».

Ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ.Γιάννης Τρεπεκλης δεσμεύτηκε ότι, συχνά πυκνά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα και με τον κ. Σ. Σπύρου και με τους πρώην χρηματίσαντες περιφερειάρχες, θα έχει συζητήσεις και ενημερωτικές συναντήσεις και βεβαίως θα διατηρηθεί ανοιχτός ο δίαυλος επικοινωνίας και διαλόγου, μετουσιώνοντας σε πράξη τη δέσμευση για συνεργασία με όλους και για την αξιοποίηση των εμπειριών του καθενός.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιάννη Τρεπεκλής:

“Αξιοποιούμε αυτούς που έχουν ασκήσει θεσμικό ρόλο, αξιοποιούμε την εμπειρία τους”.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img