Ο εορτασμός της διπλής εορτής της 25ης Μαρτίου 1821 στα χωριά της Κατωγής Κεφαλονιάς (εικόνες)

Στη διπλή σημερινή εορτή, της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού συμμετείχαν τα χωριά της Κατωγής. Με πανηγυρικές δοξολογίες του Αγίου Δημητρίου αλλά και την Παναγία γιορτάσαμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου ενώ στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων.

Στεφάνι κατέθεσε ο σύμβουλος της κοινότητας μας κ. Πέτρος Βιτωρατος καθώς και ο Πρόεδρος του συλλόγου «Κουνόπετρα» κ. Παναγης Ατσάρος. Το παρών έδωσε ο Αντιδήμαρχος του Δήμου μας κ. Χρήστος Βολτέρας και συγχωριανών μας.

Εύχομαι χρόνια πολλά στους Έλληνες!!! Χρόνια πολλά Ελλάδα!!

Με εκτίμηση,

Δαβρης Δημ. Ευάγγελος

Πρ. Κοιν. Κατωγής

Το Kefalonia Life φιλοξενεί νέα, άρθρα και εκδηλώσεις που αφορούν κυρίως την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, καθώς και απόψεις πολιτών, πολιτικών και πολιτικών κομμάτων. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους, χωρίς αυτή να συμπίπτει κατ' ανάγκη με την άποψη του Kefalonia Life.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img