Η Περιφέρεια στηρίζει την εξέλιξη, τις δραστηριότητες & την αναβάθμιση των Μουσείων στα Ιόνια Νησιά

spot_img

Έως 28/11/2022 οι προσφορές BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY με έως -50% σε Gaming προϊόντα, αξεσουάρ κινητών & υπολογιστών και σε πολλά άλλα είδη από το κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ – 18 ΜΑΙΟΥ

ΜΗΝΥΜΑ

Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου:

Η Περιφέρεια στηρίζει την εξέλιξη, τις δραστηριότητες

και την αναβάθμιση των Μουσείων στα Ιόνια Νησιά

Με το φετινό παγκόσμιο μήνυμα “Η δύναμη των Μουσείων” ερχόμαστε κοντά στον πολύπλευρο ρόλο των μουσείων στην σύγχρονη κοινωνία.

Από χώροι θαυμασμού της ιστορίας και της τέχνης γίνονται χώροι καινοτομίας, πολιτιστικών ανταλλαγών, νέων τεχνολογιών, συναντήσεων καλλιτεχνών και διαλόγου της τέχνης με την κοινωνία.

Γίνονται φορείς ευαισθητοποίησης στις νέες προκλήσεις της βιώσιμης ανάπτυξης, της πολιτισμικής ταυτότητας και της ατομικής ευθύνης για την επιτυχία των συλλογικών στόχων.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στηρίζει σταθερά τις πρωτοβουλίες των Μουσείων σε όλα τα νησιά, συνεργάζεται με τοπικούς φορείς και το Υπουργείο Πολιτισμού για την αναβάθμισή τους και τις κατάλληλες συνθήκες λειτουργίας τους.

“Η υποστήριξη στα Μουσεία μας, μικρά και μεγάλα, αποτελεί χρέος στην ιστορία, τον πολιτισμό και καθήκον μας για το μέλλον των κοινωνιών μας”, δηλώνει η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

spot_img

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται