Συνάντηση Βουλευτή με την ΓΓ του ΥΠΕΣ Βιβή Χαραλαμπογιάννη για προσλήψεις προσωπικού στο Γηροκομείο Αργοστολίου

spot_img

Συνάντηση με την Γενική Γραμματέα του ΥΠΕΣ κ. Βιβή Χαραλαμπογιάννη για προσλήψεις προσωπικού στο Γηροκομείο Αργοστολίου

Σήμερα 18.5 είχα συνάντηση με την Γενική Γραμματέα Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Βιβή Χαραλαμπογιάννη με αντικείμενο τη ενίσχυση του προσωπικού του Γηροκομείου Αργοστολίου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν τηλεφωνικά η Διευθύντρια Προσωπικού Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΥΠΕΣ κ. Αφροδίτη Διαμαντοπούλου, η Πρόεδρος του Γηροκομείου κ. Άννα Ζαπάντη και ο Διευθυντής του Γηροκομείου κ. Διονύσης Ραζής.

Στη σύσκεψη εξετάσαμε δύο θέματα:

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Αρχικά την επεξεργασία λύσης για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Γηροκομείο Αργοστολίου με την επάρκεια σε μόνιμο προσωπικό και το οποίο υπάρχει πάνω από μια δεκαετία. Σχετικά με αυτό το ζήτημα, σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Γηροκομείου θα ληφθούν αποφάσεις τις επόμενες ημέρες, με βάση τις προτάσεις που επεξεργαστήκαμε σήμερα.

Επίσης αποφασίστηκε λόγω της λήξης των συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου, η προκήρυξη το συντομότερο δυνατό –μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός- νέας οκτάμηνης σύμβασης για 12 άτομα.

Ευχαριστώ την κ. Χαραλαμπογιάννη για την ανταπόκριση και την δρομολόγηση λύσεων σε άμεση συνεργασία με τη διοίκηση του Γηροκομείου. Λύσεων που μετά από πολλά χρόνια εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητα του Γηροκομείου και την επάρκειά του σε προσωπικό.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img