Άνοιγμα Ειδικού Τραπεζικού Λογαριασμού από την ΠΕΔ-ΙΝ για τους πυρόπληκτους Δήμους

spot_img

Κέρκυρα,  7 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άνοιγμα Ειδικού Τραπεζικού Λογαριασμού από την ΠΕΔ-ΙΝ για την υποστήριξη των πυρόπληκτων Δήμων.

Ο κ. Αλέξανδρος Παρίσης Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΙΝ, ενημερώνει ότι μετά την  υπ’ αριθ. 9-1/20-8-2021 ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, προχώρησε το άνοιγμα Ειδικού Τραπεζικού Λογαριασμού για την υποστήριξη των πυρόπληκτων περιοχών που υπέστησαν μεγάλες καταστροφές.  

Ο  Ειδικός Τραπεζικός Λογαριασμός της ΠΕΔ-ΙΝ στην Τράπεζα Πειραιώς, για την υποστήριξη των πυρόπληκτων Δήμων έχει ΙΒΑΝ:  GR93 0172 4540 0054 5410 4152 405.

Στη συνέχεια Δήμοι, Φορείς, Επιχειρήσεις και Πολίτες καλούνται να συνδράμουν οικονομικά με την κατάθεση ποσών στoν Ειδικό Τραπεζικό Λογαριασμό με στόχο να καλυφθούν οι πραγματικές ανάγκες των πυρόπληκτων Δήμων.

Η συνεισφορά της ΠΕΔ-ΙΝ στον Ειδικό Λογαριασμό, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., είναι το ποσό των 20.000 Ευρώ.

Την ευθύνη  του Ειδικού Τραπεζικού Λογαριασμού και του ποσού που θα συγκεντρωθεί θα έχει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΕΔ-ΙΝ, η οποία και θα  εισηγείται κάθε φορά στο Δ.Σ. για τη λήψη απόφασης για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών των πυρόπληκτων Δήμων.

Η πρωτοβουλία αυτή της ΠΕΔ-ΙΝ είναι πολύ σημαντική και καλούνται όλοι να εκφράσουν έμπρακτα την υποστήριξη τους στον αγώνα για την αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων και την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στις πυρόπληκτες περιοχές.

Από το Γραφείο Τύπου ΠΕΔ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται