Με επιτυχία ο Διασυλλογικός Αγώνας Κολύμβησης στο Αργοστόλι (εικόνες)

spot_img

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου σας ενημερώνει ότι το Σάββατο 18 Μαίου 2024 διοργάνωσε Διασυλλογικό Αγώνα Κολύμβησης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας, την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος και το Δήμο Αργοστολίου.

Στον αγώνα αυτό συμμετείχαν , ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Κφαλληνίας και Ιθάκης και  ο Ολυμπιακός.

Ο αγώνας  κύλησε  με επιτυχία και συμπεριλάμβανε αγωνίσματα αγωνιστικών , προαγωνιστικών και mini κατηγορίας.

 Ο αγώνας αυτός είχε μεγάλη σημασία ιδιαίτερα για τις αγωνιστικές κατηγορίες , καθώς αρκετοί αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου πέτυχαν όρια για τους Πανελλήνιους αγώνες . Επίσης οι αθλητές των προαγωνιστικών κατηγοριών έκαναν μια σπουδαία δοκιμή για τους Θερινούς αγώνες τους και τέλος οι μικροί αθλητές χάρηκαν τον αγώνα δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας, το Δήμο Αργοστολίου, την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος για τη πολύτιμη συμβολή τους στην διεξαγωγή του αγώνα.

Επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους κολυμβητές-τριες που συμμετείχαν στον αγώνα αυτό, τους κριτές – χρονομέτρες για τη βοήθειά τους, το γιατρό του αγώνα, τους γονείς αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους φιλάθλους που παρακολούθησαν και χειροκρότησαν την προσπάθεια των παιδιών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημοσιογράφους που κάλυψαν τον αγώνα ( βίντεο- φωτογραφίες), προβάλοντας το άθλημα της κολύμβησης και τίμησαν τον όμιλό μας.

Τέλος να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς για την προσφορά τους σε αυτόν τον αγώνα : Τρίτη Γενιά, Φρούτα Πολλάτος και Αφοι Κρεμμύδα.

Συνεχίζοντας την προσπάθειά μας υποσχόμαστε  σε επόμενους αγώνες να είμαστε καλύτεροι και ευχόμαστε στα παιδιά καλή δύμανη και πολλές επιτυχίες  για τους επόμενους αγώνες τους Περιφερειακοί- Πανελλήνοι .

Από το ΝΟΑ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img