Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων κοντά στους τουριστικούς επαγγελματίες των Παξών (εικόνες)

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων κοντά στους τουριστικούς επαγγελματίες των Παξών

Επίσκεψη στους Παξούς πραγματοποίησε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων                                  Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, συνοδευόμενη από τους Αντιπεριφερειάρχες Κέρκυρας Μελίτα Ανδριώτη – Σκορδίλη, Κοινωνικής Συνοχής , Δημόσιας Υγείας και Απασχόλησης       Κώστα Ζορμπά και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Νίκο Μουζακίτη με την συμμετοχή του Δημάρχου Σπύρου Βλαχόπουλου.

Στην πλατεία του Γαϊου έγινε ανοιχτή συγκέντρωση ανταλλαγής απόψεων με τους επαγγελματίες τουριστικών κλάδων και ενημέρωση σχετικά με την σημασία που έχουν η κατανόηση και σωστή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την προστασία της δημόσιας υγείας  και την ποιοτική τουριστική ταυτότητα των Παξών.

Ο ιατρός κ. Γιώργος Μηλιός, ειδικός συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη κ.Ζορμπά απάντησε στις εξειδικευμένες ερωτήσεις επαγγελματιών και εργαζομένων.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Περιφερειάρχη και των Αντιπεριφερειαρχών στο Δημαρχείο, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα αλλά και η πορεία των αναπτυξιακών έργων των Παξών τόσο από την πλευρά του Δήμου όσο και από την πλευρά της Περιφέρειας, όπως και οι προοπτικές διαχείρισης και μεταφοράς στερεών αποβλήτων. 

Ακολούθως η Περιφερειάρχης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και οι Αντιπεριφερειάρχες επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Παξών, τα έργα οδοποιίας που εκτελεί η Περιφέρεια, ενώ επισκέφθηκαν τουριστικές επιχειρήσεις στον Γάϊο και την Λάκκα.

«Όλα τα μάτια των τουριστικών αγορών είναι στραμμένα στην Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι. Συντονιζόμαστε και προετοιμαζόμαστε για να λειτουργήσουμε ως πρότυπος τουριστικός προορισμός που μπορεί να προστατέψει την υγεία και να προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες. Οι Παξοί θα εξακολουθήσουν να αποτελούν στολίδι του Ιονίου και της χώρας», δήλωσε η Περιφερειάρχης.

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λιμεναρχείο: Από το βράδυ της Τρίτης 27.10 αυξημένα μέτρα λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

ΘΕΜΑ : «Λήψη αυξημένων μέτρων λόγω έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων».ΣΧΕΤ: ΩΠ:261357/10-20 Διαταγή Υ.ΝΑ.Ν.Π./Α.Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ./ΕΚΣΕΔ/NT. Σε εκτέλεση...

Κορονοϊός: Η διασπορά των 715 νέων κρουσμάτων – 7 νεκροί & 95 στη ΜΕΘ (26.10.2020)

Σήμερα ανακοινώνουμε 715 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 93 συνδέονται με γνωστές συρροές και 48 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας....

Υπουργός Ναυτιλίας: Το Λιμενικό Σώμα ενεργεί αποτελεσματικά, με βάση τους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου

Το σημαντικό και πολυεπίπεδο έργο του Λιμενικού Σώματος στη φύλαξη των θαλασσίων συνόρων της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ανέδειξε ο Υπουργός...

Κηδεία: Χαραλαμπία (Μπία) Μοσχονά του Χαρίλαου (Ετών 81)

ΚΗΔΕΙΑ Την πολυαγαπημένη μας Νουνά , Γιαγιά ,Αδελφή και Θεία ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ (ΜΠΙΑ) ΧΑΡΙΛΑΟΥ...

Περιφέρεια ΙΝ: 1.250.000 ευρώ για την Κεφαλονιά & την Ιθάκη για αντιπλημμυρική προστασία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πέντε εκατομύρια ευρώ για αντιπλημμυρική προστασία στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Νέο χορευτικό τμήμα ενηλίκων στους «ΚΕΦΑΛΛΗΝΕΣ»

Νέο χορευτικό τμήμα ενηλίκων στους «ΚΕΦΑΛΛΗΝΕΣ»Με αφορμή τη συμπλήρωση του μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού συμμετεχόντων στα τμήματα της Δευτέρας και της Τετάρτης, ο...

Το “ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ” στο Ληξούρι έπεσε (για την αφαίρεση των εμποδίων κυκλοφορίας αυτοκινήτων στην πλατεία)

Το "ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ" ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ ΕΠΕΣΕ Οπως πληροφορηθηκαμε απο τον κ Δήμαρχο και τον κ Αντιδήμαρχο η αφαίρεση των...

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΙΝ Αλ. Παρίσης σε συναντήσεις σε Αθήνα & Κέρκυρα για την προώθηση θεμάτων των Δήμων

Αργοστόλι, 24 Οκτωβρίου 2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΙΝ κ.Αλέξανδρος Παρίσης σε συναντήσεις...
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται