Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων κοντά στους τουριστικούς επαγγελματίες των Παξών (εικόνες)

spot_img

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων κοντά στους τουριστικούς επαγγελματίες των Παξών

Επίσκεψη στους Παξούς πραγματοποίησε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων                                  Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, συνοδευόμενη από τους Αντιπεριφερειάρχες Κέρκυρας Μελίτα Ανδριώτη – Σκορδίλη, Κοινωνικής Συνοχής , Δημόσιας Υγείας και Απασχόλησης       Κώστα Ζορμπά και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Νίκο Μουζακίτη με την συμμετοχή του Δημάρχου Σπύρου Βλαχόπουλου.

Στην πλατεία του Γαϊου έγινε ανοιχτή συγκέντρωση ανταλλαγής απόψεων με τους επαγγελματίες τουριστικών κλάδων και ενημέρωση σχετικά με την σημασία που έχουν η κατανόηση και σωστή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την προστασία της δημόσιας υγείας  και την ποιοτική τουριστική ταυτότητα των Παξών.

Ο ιατρός κ. Γιώργος Μηλιός, ειδικός συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη κ.Ζορμπά απάντησε στις εξειδικευμένες ερωτήσεις επαγγελματιών και εργαζομένων.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Περιφερειάρχη και των Αντιπεριφερειαρχών στο Δημαρχείο, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα αλλά και η πορεία των αναπτυξιακών έργων των Παξών τόσο από την πλευρά του Δήμου όσο και από την πλευρά της Περιφέρειας, όπως και οι προοπτικές διαχείρισης και μεταφοράς στερεών αποβλήτων. 

Ακολούθως η Περιφερειάρχης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και οι Αντιπεριφερειάρχες επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Παξών, τα έργα οδοποιίας που εκτελεί η Περιφέρεια, ενώ επισκέφθηκαν τουριστικές επιχειρήσεις στον Γάϊο και την Λάκκα.

«Όλα τα μάτια των τουριστικών αγορών είναι στραμμένα στην Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι. Συντονιζόμαστε και προετοιμαζόμαστε για να λειτουργήσουμε ως πρότυπος τουριστικός προορισμός που μπορεί να προστατέψει την υγεία και να προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες. Οι Παξοί θα εξακολουθήσουν να αποτελούν στολίδι του Ιονίου και της χώρας», δήλωσε η Περιφερειάρχης.

Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται