Έναρξη εορτασμού του επετειακού έτους 2021 την 31η Δεκεμβρίου 2020 από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

spot_img

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων:

Έναρξη εορτασμού του επετειακού έτους 2021

 την 31η Δεκεμβρίου 2020

Την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020, παραμονή πρωτοχρονιάς του 2021, στις 22:00 θα γίνει η διαδικτυακή μετάδοση  από την πρωτεύουσα των Ιονίων Νήσων, την Κέρκυρα, της έναρξης των  εορτασμών  για την επέτειο των 200 ετών από την επανάσταση του 1821.

Στη διαδικτυακή εκδήλωση θα προβληθεί σε πρώτη μετάδοση (premiere) η χαρτογραφική προβολή που πραγματοποιήθηκε στην Παναγιά των Ξένων στην Κέρκυρα, ειδικά για την έλευση του επετειακού του έτους 2021 στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Τα Μέσα ενημέρωσης έχουν λάβει τις οδηγίες για την κάλυψη και προβολή της εκδήλωσης.

Οι πολίτες θα μπορούν να το παρακολουθήσουν διαδικτυακά κάνωντας κλικ στην σελίδα https://2021.inarts.eu αλλά και τους τηλεοπτικούς σταθμούς CorfuTv || StartTv || IonianTv || ΑΧΕΛΩΟΣTv στις 22.00μμ ακριβώς.

Επίσεις, την ίδια ώρα από το κανάλι του  Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου στο Youtube https://www.youtube.com/user/AvartsWebteam/featured, το sitehttps://pin.gov.gr/ και τα social media της Περιφερειας Ιονίων Νήσων στο Fb “Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Region of Ionian Islands”.

Το έργο “Ήχος και Φως 2021”, που αξιοποιεί ιδανικά τις πλέον σύγχρονες οπτικοακουστικές τεχνολογίες για να αποτυπώσει με έναν πρωτοποριακό τρόπο το μήνυμα της επετείου, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε εξ ολοκλήρου από το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Η πρωτοβουλία για τη συνεργασία ανήκει στην Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου και στον Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου Καθηγητή Ανδρέα Φλώρο.

Την επίβλεψη του έργου είχε ο Πρόεδρος του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας Αναπληρωτής Καθηγητής Ανδρέας Γιαννακουλόπουλος και την καλλιτεχνική διεύθυνση ο Αναπληρωτής Καθηγητής Κωνσταντίνος Τηλιγάδης με την συνεργασία της Προϊσταμένης  Γραμματείας του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας  Νίκης Αλεβιζάκη

Η καλλιτεχνική δημιουργία και συνολικά η παραγωγή είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς πολυμελούς ομάδας συνεργατών του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας, υπό τη διεύθυνση του Αναπληρωτή Καθηγητή Κωνσταντίνου Τηλιγάδη με σημαντική συνεισφορά στα γραφικά από την Επίκουρη Καθηγήτρια Αγγελική Μαλακασιώτη, στον ήχο από τον Επίκουρο Καθηγητή Απόστολο Λουφόπουλο και στο σενάριο από τον ακαδημαϊκό υπότροφο Ιάκωβο Παναγόπουλο.

Καλλιτεχνικός Διευθυντής

Κωνσταντίνος Τηλιγάδης
Lead Graphic DesignCreative Producer
Αγγελική Μαλακασιώτη
Music and Sound DesignCreative Producer
Απόστολος Λουφόπουλος
PerformerΒασιλική Τζιόλα Μάκου
ΣενάριοΙάκωβος Παναγόπουλος
ΠροβολήΒαγγέλης Πανδής
3D ArtistsΧρυσαυγή Ούτσικα
Ντιλένα Ηλιοπούλου
Βαγγέλης Κουτσουμπίδης
Μαρίνος Παυλίδης
2D AnimatorsΚωνσταντίνα Χαμαλίδου
Ντιλένα Ηλιοπούλου
Μαρίνος Παυλίδης
AnimaticΚωνσταντίνα Γαβριηλίδου
Σχεδιάστρια ΚοστουμιώνΠηνελόπη Μάμαλου
Video RecordingΣκηνοθεσία Ιάκωβος Παναγόπουλος
Camera 1 Μαρίνος Παυλίδης
Camera 2 Ράνια Μαστροσάββα
Camera 3 Νίκος Μουστάκας
Drone Operator Μαρίνος Παυλίδης
Production and ReproductionΜαρίνος Παυλίδης
Live StreamΝίκος Μουστάκας
Μηνάς Περγαντής
Θανάσης Γκορίτσας
ΙστοσελίδαΆρης Λαμπρογεώργος
Ρουμπίνη Οικονομίδου
Τεχνική ΥποστήριξηΑνδρέας Τρύφωνας
Πολλές ΕυχαριστίεςΗλιάννα Χανδρινού
Εργαστήριο ΕΠ.ΟΑ.ΣΗ
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται