Ε.Α.Σ.: Tρέχουν οι ενστάσεις κατά της πληρωμής βιολογικών – αγροπεριβαλλοντικών

spot_img

     Ο Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι σύμφωνα με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης προκαταβολής ύψους 70% για τα αγροπεριβαλλοντικά μέτρα και το μέτρο της Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, η οποία ανήρθε σε 172.793.673,12 ευρώ.

     Κατά των αποτελεσμάτων των πληρωμών, οι ενταγμένοι παραγωγοί σε όλες τις δράσεις (Βιολογική Γεωργία, Κτηνοτροφία, Μελισσοκομία, διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων και «Κομφούζιο» του έτους αιτήσεων 2023, μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις έως και την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023.

     Με την ενδικοφανή προσφυγή οι παραγωγοί μπορούν να προβούν σε διόρθωση προφανών σφαλμάτων που αφορούν στα παραστατικά συμμόρφωσης ή/και να προβάλουν αντιρρήσεις κατά των ευρημάτων που έχουν προκύψει κατά την πληρωμή της προκαταβολής τους.

     Παράλληλα, οφείλουν να κινήσουν τις απαραίτητες διοικητικές ενέργειες για τη διόρθωση των δεδομένων στις μηχανογραφικές βάσεις μέσω των οποίων πραγματοποιούνται από το Πληροφορικό Σύστημα οι διασταυρωτικοί έλεγχοι.

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

     Διευκρινίζεται ότι τα ευρήματα κατά των οποίων υποβάλλεται ενδικοφανή προσφυγή επανεξετάζονται μόνο μηχανογραφικά αντλώντας δεδομένα από τις σχετικές βάσεις.

    Πληροφορίες παρέχονται από το Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων που λειτουργεί καθημερινά στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ επί της παραλιακής λεωφόρου Αντώνη Τρίτση 1 στο Αργοστόλι.

        Από Ε.Α.Σ. (Αγροτική Ένωση) ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img