Ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» για το Χριστουγεννιάτικο παζάρι της

spot_img

ΘΕΜΑ: «Ευχαριστήρια επιστολή της Ένωσης Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ» για το παζάρι».

Το παζάρι του «ΥΠΕΡΙΩΝΑ» σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Το επισκέφθηκαν πολλοί Ληξουριώτες – φίλοι της Ένωσης, αλλά και πολλοί Αργοστολιώτες. Ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο μήνυμα η παρουσία πολλών μαθητών Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης. Οι δημιουργίες των ωφελούμενων του ΚΔΗΦ και της ΣΥΔ με την βοήθεια των εκπαιδευτών τους, των εθελοντών μας και των μαθητών δημοτικών σχολείων προκάλεσαν τον θαυμασμό των επισκεπτών.

Το παζάρι επισκέφθηκαν όπως πάντα ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, ο Δήμαρχος Ληξουρλιου Γιώργος Κατσιβέλης, ο Αντιδήμαρχος Ληξουρίου Γάλεμπ Ντιουάνι, ο Διοικητής του ΓΝ Κεφαλληνίας Δημήτρης Μαρτίνης, ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ του Γ.Ν. Κεφαλληνίας Μοντεσάντος Νίκος και η γυναίκα του δικηγόρος Μοντεσάτου – Λασκαράτου Μαρία, ο επιχειρηματίας Ζαπάντης Γεώργιος και η γυναίκα του Ζαπάντη Ελένη, όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό και ο γραμματέας του ΔΙΕΚ του Γ.Ν. Κεφαλληνίας, ο Διευθυντής της Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας Δήμου Αργοστολίου Δημήτρης Δημουλιός, η Διοικήτρια του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου Ληξουρίου Ζωή Μοσχονά, την Πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Γιάννα Κουλουμπή και στελέχη της ΟΝΝΕΔ Νικηφόρος Κουλουμπής και Ερασμία Αλιβιζάτου. Επίσης οι Νεοεκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι από την παράταξη «Δύναμη, αξιοπιστίας και Προόδου» ο Αντώνης Παρίσης, ο επικεφαλής της παράταξης «Πάλλης Ξεκίνημα» Δημήτρης Μεσσάρης και ο Ευάγγελος Θεοφιλάτος, από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» η Ελένη Δερέ.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του παζαριού και όλους όσους μας επισκέφθηκαν. Το παζάρι θα επαναληφθεί και την ερχόμενη Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στον ίδιο χώρο, στις εγκαταστάσεις του ΚΔΗΦ στον Λογγό Ληξουρίου και την ίδια ώρα 11:00π.μ. έως 17:00μ.μ. (αιτήθηκαν γι΄αυτό πολλοί ενδιαφερόμενοι επισκέπτες – φίλοι μας).

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ.,

Η Πρόεδρος Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου
Η Γενική Γραμματέας Σοφία Λασκούδη

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img