Η Ελλάδα στην Βρετανική “πράσινη” λίστα τουρισμού μέχρι το τέλος Ιουνίου

spot_img

Η Ελλάδα στην Βρετανική “πράσινη” λίστα τουρισμού μέχρι το τέλος Ιουνίου!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “The Sun” τα τουριστικά ταξίδια των Βρετανών στην Ελλάδα δεν θα είναι στην “πράσινη” λίστα της Κυβέρνησης του Μπόρις Τζόνσον που θα ανακοινώσει αργότερα αυτή την εβδομάδα και θα αρχίσουν στις 17 Μαΐου στις οποίες συμπεριλαμβάνονται μόνο η Πορτογαλία, η Ισλανδία, η Μάλτα και το εμβολιασμένο Ισραήλ.

Όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα “The Telegraph” η Ελλάδα μας θα μπει στην “πράσινη” λίστα των τουριστικών προορισμών των Βρετανών μέχρι το τέλος Ιουνίου μαζί με την Ισπανία, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ!

Έτσι, όπως λέει το δημοσίευμα, οι Βρετανοί θα μπορούν να πετάξουν τουριστικά στην Ελλάδα μέχρι το τέλος Ιουνίου χωρίς να χρειάζεται να μπουν σε καραντίνα κατά την επιστροφή τους!

Ακόμα, υπάρχει περίπτωση νησιά στην Ελλάδα και την Ισπανία όπου τα κρούσματα Κορονοϊού είναι μικρότερα από την ενδοχώρα να ανοίξουν νωρίτερα με υπουργική απόφαση της Βρετανικής Κυβέρνησης.

Όσο για όσους συμπατριώτες μας άδικα, όπως φαίνεται, ανησυχούν πως η μεγάλη άφιξη των Βρετανών τουριστών στο νησί μας θα αποτελεί υγειονομική απειλή για ‘μας το δημοσίευμα επίσης μας πληροφορεί πως σήμερα μόνο ένας (1) θάνατος προήλθε από Κορονοϊό στην Μεγάλη Βρετανία.

Τέλος, δεδομένων των ρεαλιστικών νέων καταστάσεων, όλα αυτά είναι πολύ καλά νέα για τον φετινό τουρισμό στην Κεφαλονιά μας ο οποίος αναμένεται να είναι πολύ σημαντικά αυξημένος σε σχέση με πέρυσι!

Σπύρος Καγκάδης

https://www.thesun.co.uk/travel/14841537/spain-greece-france-travel-green-list-end-june/amp/

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται