Το «τελευταίο αντίο» στον σπουδαίο ερμηνευτή Γιάννη Πουλόπουλο (εικόνες)

spot_img

Το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Πουλόπουλο είπαν το απόγευμα της Τετάρτης ώρα συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες στο κοιμητήριο της Κηφισιάς.

Ο ίδιος ήταν άλλωστε δημότης Εκάλης και κάτοικος Νέας Κηφισιάς τα τελευταία χρόνια. Η σύζυγός του Μπέτυ Πουλοπούλου και η κόρη του Άντα βρέθηκαν από νωρίς στο κοιμητήριο προκειμένου να τον αποχαιρετήσουν και να δεχθούν τα συλληπητήρια στενών φίλων και συνεργατών του σπουδαίου ερμηνευτή.

Συγκίνηση προκαλεί η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου.  «Δεν μπορώ να τον αποχαιρετήσω, δυσκολεύομαι ακόμη» λέει αποκλειστικά στο OPEN η Μπέτυ Πουλοπούλου. «Έφυγε ήσυχα και λεβέντικα, όπως ήθελε εκείνος. Ήταν αγνός για αυτό που ήταν. Τεράστιος τραγουδιστής» πρόσθεσε.

Συγκεκριμένα είπε:

SMARTWATCHES ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ - Βρείτε τα στο κατάστημα MySystemLand στο Αργοστόλι
Προμηθευτείτε προαιρετικά και την SIM κάρτα

«Δεν μπορώ ακόμη να τον αποχαιρετήσω. Απλώς σκέφτομαι τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Τη ζωή μου χωρίς τον Γιάννη. Δεν μπορώ να τον αποχαιρετήσω, δυσκολεύομαι ακόμη. Είχε ταλαιπωρηθεί με το πρόβλημα με τα μάτια του. Του έφερε κατάθλιψη αυτή η κατάσταση και όταν ήρθαν κάποια άλλα προβληματάκια στην υγεία του, δεν είχε το κουράγιο να τα πολεμήσει όσο έπρεπε. Έφυγε ήσυχα και λεβέντικα, όπως ήθελε εκείνος. Τα έκανε όπως ήθελε εκείνος.

Είχε μια αγνότητα καλοσύνης. Δεν έκανε ποτέ κακό σε άνθρωπο. Στον μόνο άνθρωπο που έκανε κακό ήταν στον εαυτό του. Ήταν ένας καλός άνθρωπος, κάλος πατέρας. Ήταν αγνός για αυτό που ήταν. Τεράστιος τραγουδιστής».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές του «Νέου Κύματος», άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών, το βράδυ της Κυριακής 23 Αυγούστου. Κατέληξε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικόν», όπου νοσηλευόταν, έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι αν ο ελληνικός κινηματογράφος είχε φωνή αυτή ήταν σίγουρα η δική του, η φωνή ενός παιδιού που γεννήθηκε στην Καρδαμύλη και έμελλε να μεγαλουργήσει. Ήταν ένας καλλιτέχνης προικισμένος με μια φωνή που «σημάδευε» τα τραγούδια, προικισμένη με βαθιά συναισθηματικά ηχοχρώματα, που έμπαινε στο στούντιο και τα έλεγε με την μία.

Ο «Δρόμος» στον οποίο είπε τα δέκα από τα δώδεκα τραγούδια του δίσκου ηχογραφήθηκε όλος μέσα σε δέκα ώρες κι αυτό εν πολλοίς οφείλεται στον Πουλόπουλο. Έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων που τα τελευταία χρόνια είχε αποτραβηχτεί από την δημοσιότητα-δεν ήταν και ποτέ φανατικός της οπαδός-και ζούσε μια ήσυχη ζωή μαζί με την σύζυγό του Μπέτυ και την κόρη του Άντα.

Ακολουθήστε το Kefalonia Life στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις

Κλείσε τα ακτοπλοϊκά σου εισιτήρια τώρα online

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

spot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img